Tijd tot de start van Roparun 2023

De Roparun vindt plaats van 27 tot en met 29 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2022 statistieken

213 Teams
46 Doelen
€3.402.466,53 Roparun 2022 opbrengsten

Teamleden gezocht

Ben je een loper, fietser, masseur, chauffeur of wil je op een andere manier deelnemen aan de Roparun?

Ben je teamcaptain en nog op zoek naar nieuwe teamleden?

Bekijk dan de onderstaande oproepjes of plaats er zelf een door een email te sturen naar info@roparun.nl. Maak zelf een korte omschrijving met waar je naar op zoek bent. Vergeet je mailadres of telefoonnummer niet te vermelden.

Stuur alsjeblieft ook een mail naar info@roparun.nl wanneer de oproep weer verwijderd mag worden!

GezochtDiverseOmschrijving
AangebodenLoperBeste sportievelingen,

Ik (Peter Roodhorst 42 jaar) fanatiek loper zou dit jaar graag weer eens mee doen met de Roparun. Zelf heb ik er al een aantal gelopen, dus het is voor mij niet nieuw.

Ik woon in Leimuiden en ben te bereiken op 06 536 664 46
GevraagdDiversenBarundrecht-team315 zoekt enthousiaste teamleden die het geweldig vinden om met elkaar deel te nemen aan de Roparun 2023. Wie zijn wij? Wij zijn een enthousiast team dat voornamelijk bestaat uit teamleden die woonachtig zijn in Barendrecht. Wij zetten ons als team door het jaar heen ook in om geld in te zamelen voor Stichting Roparun.

Wij zijn op zoek naar chauffeurs voor de teambusjes & campers, 2 navigatoren en 2 fietsers.

Dus ook al denk je dat de sportieve uitdaging en inzet lichamelijk misschien te zwaar is voor je, terwijl je wel heel graag wilt deelnemen aan de roparun en onderdeel wilt uitmaken van een super gezellig team dan is dit je kans!! Grijp um ….en stuur je email naar info@barundrecht-team315.nl en wij komen graag met je in contact.
GevraagdDiversenBeste sportievelingen,

Voor team 296 stichting Baanbrekers zijn wij nog op zoek naar leuke teamleden. Wij zijn een jong team, waarin gezelligheid zeer belangrijk is. Samen willen we een mooi bedrag ophalen voor de stichting. Ons team bestaat uit mensen. Voornamelijk uit de Hoeksche waard/Barendrecht, dus bij voorkeur woon je in die omgeving.

Wij zijn nog op zoek naar:
-lopers
-kok
- fysio/ verzorger

Mocht je interesse hebben bel met 06-38519215
Of mail naar stichtingbaanbrekers@gmail.com

Mvg erik
GevraagdDiversenMet ons team 276 willen wij komend Pinksterweekend 2023 weer deelnemen aan de Roparun! Wegens omstandigheden zullen enkele teamleden niet meegaan en zijn wij dringend op zoek naar versterking. We zijn bijna compleet, maar zijn nog naarstig op zoek naar:
- 2 masseurs

Ben je geïnteresseerd om ons gezellige team te versterken neem dan even contact op met mij, Sylvia (sylviaburger1989@gmail.com of 0611362558).

Groetjes, Sylvia Burger
GevraagdDiversenHoi,

Wij van Roparun Team 123 zijn opzoek naar minimaal 2 masseurs/fysio’s om onze lopers en fietsers tijdens Roparun te verzorgen.

Wat verwachten we van jullie:
-Het zorg dragen (masseren, kneden en motiveren) van onze lopers en fietsers zodat zij hun taak kunnen volbrengen tijdens de run.
-Enthousiasme voor het goede doel.
-Deelname aan activiteiten die verzorgd worden door het team om geld op te halen voor de Roparun.

Waar kom je terecht:
Bij Team 123 dit team bestaat voornamelijk uit mensen die werkzaam zijn of geweest zijn in de Rotterdamse haven.

Binnen het team heerst de eerlijke Rotterdamse mentaliteit: geen woorden maar daden.

Wat bieden we jullie:
-Weinig slaap in het pinksterweekend.
-Pijn aan je handen.
-Veel plezier en lol.

Heb je zin om ons tem tijdens het pinksterweekend van dit jaar te komen versterken laat dit ajb weten door middel van een persoonlijk bericht aan mij.

Met vriendelijke groet / Kind regards,

Arjen van den Meiracker
Phone:
+31 10 4879 408
Mobile:
+31 62 0156 069
E-mail:
a.vandenmeiracker@nl.steinweg.com
GevraagdDiversenVoor Team 255 ,'Time is Running' zoeken we nieuwe teamleden. We hebben de volgende plekken nog in te vullen.
• 2 lopers
• 1 chauffeur
• 1-2 fysio / masseurs
• 1 catering
Time is Running is een team met oorsprong in de omgeving van Rotterdam, maar we hebben ook teamleden uit oost Brabant en Limburg in ons team.

Wil je je bij ons gezellige team aansluiten? Mail of bel dan met Fernando Estarippa, Teamcaptain, via fernando@estarippa.nl of 06 - 55 357 940!

Kijk ook eens op https://timeisrunning.nl
GevraagdDiversenVoor Roparunjaar 2023 is Team065 op zoek naar enkele teamleden voor de volgende functies:
- Lopers
- Sportmasseur of fysiotherapeut
- Catering (2 personen)
- Manusje van alles voor op het basiskamp

Onze teamleden komen uit diverse plaatsen in Nederland oa Ermelo, Rotterdam, Laren, Vlijmen, Valkenswaard, Houten, Almere.

Interesse? Stuur een berichtje naar team065@outlook.com
AangebodenLoperHallo,
Mijn naam is Maurice Bosscher uit Arnhem en ik ben op zoek naar een team om deel te nemen aan de Roparun.
Ik ben een hardloper van middelbare leeftijd.
Het leek mij al een paar jaar een uitdaging om deel te nemen aan dit evenement, maar nooit goed geweten hoe ik bij een team kwam. Nu maar eens goed gelezen en gevonden dat je een oproep kan doen voor een team.

Ik zoek een team uit de buurt van Arnhem om de uitdaging mee aan te gaan, als er een team is die nog lopers zoekt, ik hou me aanbevolen.

Reacties kunnen gestuurd worden naar:
m.bosscher@telfort.nl
AangebodenLoperMijn naam is Angela en ik zou graag deel willen nemen aan de Roparun. Ik ben een jonge dame van 53. Ik heb altijd aan topsport gedaan en meerdere marathons gelopen. Afgelopen jaar heb ik helaas mijn tante moeten verliezen aan de vreselijke ziekte kanker. Hierdoor wil ik graag een steentje bijdragen door deel te nemen aan de Roparun. Is er een team op zoek naar een loper? Neem dan contact met mij op via: angelaholleman@icloud.com

Groet, Angela Holleman
AangebodenLoperBeste toplopers,

Ik zou ontzettend graag mee willen doen met dit mooie evenement, waarbij ik naast het uitvoeren van mijn favoriete sport ook nog iets kan bijdragen aan een goed doel.

Ik doe zelf veelvuldig mee aan hardloopevenementen en start nu ook met het lopen van ultra marathons. De fysieke uitdaging is iets wat mij ontzettend blij maakt en de evenementen geven ook weer net die extra prikkeling.

Dus ben je nog op zoek naar een enthousiaste, jonge, sportieve aanwinst voor je team? Stuur mij dan een berichtje :).

Groetjes Tessa
tessa.molenaar@hotmail.com
AangebodenLoper Hallo geweldige Roparunners!

Mijn naam is Nick, 41 jaar. Ik heb de Roparun één keer mogen doen en vond het een geweldige ervaring. Eéntje om nooit te vergeten. Ik wil deze ervaring nog een keer meemaken: slaaptekort, pijn, tranen maar ook vreugde, lol, trots, bewondering en triomf. Ik ben een loper en biedt mijzelf aan om een team te kunnen versterken. Het liefst in de omgeving Rotterdam.


Bedankt en misschien tot snel :-),


Sportieve groeten,


Nick
Nickhendriks100@gmail.com
AangebodenLoperHelo,

Ik ben een oudere loper (1959) en ben geïnteresseerd om volgend jaar (2023) mee te lopen met een team, bij voorkeur uit de regio Merchtem, B (woonplaats) of Retranchement NL (2de verblijf) Laatste loop: 29/05/2022, 20 v Brussel, 1u54’56’’

Gr,

Frans Vermeir
+32 476 85 66 38
AangebodenLoperGraag zou ik me aansluiten bij een team, liefst uit Noord Holland, maar daarbuiten is ook prima.

Dus mocht er een team een gaatje hebben, al dan niet tijdelijk, dan hou ik me aanbevolen!

Groet,
Sander Paap
Info@sanderpaap.nl.
GevraagdDiversenWegens 2 Corona gevallen zijn wij met spoed op zoek naar:
1x loper/ loopster
1x navigator

Indien iemand beschikbaar is graag contact opnemen met:
Victor de Moura Correia mob. 0654228005
Didi Wittekoek mob. 0629506333
GevraagdLoperVoor het komend pinksterweekend
Zoeken wij nog een loper
Heb je interesse mail dan naar Andre.Penning@florensis.com of
jvw307@hotmail.com
GevraagdDiversenMijn naam is peter van den berg. Team captain van roparun team 162. En wij zijn met spoed op zoek naar een fietser en een chauffeur. Wij vertrekken op vrijdag al naar enschede. Hotel en eten erbij. Heb je zin ons te helpen . Mijn nummer is 0613163301 of pe66et@hotmail.nl
AangebodenLoperHallo Roparunners,

Ik ben naarstig op zoek naar een Roparunploeg/groep in de buurt van Amersfoort. Ik stond voor dit jaar op de lijst van de Rhijndrifters die gesetteld zijn in Hazerswoude-Rijndijk.
Ik zou voor het komende jaar graag willen aansluiten bij een Roparunploeg/groep die wat dichter bij huis is met name voor het gezamenlijk trainen of bijeenkomsten is dat een stuk prettiger.
Ik hoop graag wat van jullie te horen.

--
Met vriendelijke groet,

Sandra Nobels
0646879363
GevraagdDiversenHeb jij altijd al mee willen doen aan de Roparun, maar nooit de stap gezet? Of heb je wel de stap gezet, maar zijn de teams al vol? Stop dan met zoeken en sluit je aan bij de Running Birds!

De Running Birds gaan in het jaar 2021 mee doen aan de Roparun, maar zetten zich nu al volledig in. Zo organiseren wij op 15 november 2020 ons eigen hardloop evenement, verkopen wij een mooi zilveren collier hanger van ons logo en hebben wij onze eigen lederen armbanden te koop. En dat is pas het begin!


Wie zoeken wij?:

• Lopers (vereiste is minimaal 11 km/u te kunnen hardlopen)
• Fietsers
• Cateraars
• Chauffeurs
• Navigator
• Vrijwilligers voor op onze evenementen
Het maakt niet uit of je jong of oud bent. Het maakt niet uit of je lang of kort bent. Iedere enthousiasteling die zich volledig wil inzetten is welkom! Maandelijks hebben we een team meeting waarin we diverse zaken bespreken. Het zou fijn zijn je daar te leren kennen! Zodra het team compleet is, wordt er uiteraard ook gezellig samen getraind.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons team? Kijk dan eens op www.runningbirds.nl
Voor meer informatie stuur een e-mail naar info@runningbirds.nl
GevraagdLoperRoparun team 265 The Learning Network is door uitval nog dringend op zoek naar een loper. Dit hechte team uit Kampen doet voor de achtste keer mee en draait als geöliede machine in het Pinksterweekend. We zijn dit jaar naarstig op zoek naar een getrainde loper om ons team te versterken! Kom jij ons vergezellen aan de start in Enschede dit jaar voor route Noord?

Neem voor meer informatie contact op met Sabrina Buis: sabrina.buis@thelearningnetwork.nl of 06-82659718
GevraagdFysiotherapeutVanuit Hot Item; team 372, doen wij voor de 10e (?) keer mee met de Roparun!
Helaas voor het eerst dat we geen fysiotherapeut of sportmasseur hebben kunnen vinden in ons netwerk en daarom zijn we op zoek naar jou! (als je een fysiotherapeut of sportmasseur bent natuurlijk 😊 )

De Roparun is een geweldige ervaring! Met een heel team zijn we 48 uur in touw om 8 renners over de finish te krijgen.
Jouw rol als fysiotherapeut of sportmasseur is mega belangrijk, om alle sporters over de finish heen te krijgen, om te begeleiden met de spieren soepel te houden en zo te zorgen dat we de eindstreep halen!
Wij vertrekken vanuit omgeving Amsterdam en Rotterdam naar de finish en uiteraard halen wij je graag op met 1 van onze busjes ergens in de driehoek van Amsterdam, Rotterdam en Enschede!

Mocht dit je een goed idee lijken, neem dan graag contact op met imeerwijk@hotitem.nl
GevraagdFietserGezocht voor ons team uit Twente. Een fietser. Wil jij ons gezellige en fijne team komen ondersteunen? Wij zoeken nog 1 fietser om het team compleet te maken. Help jij ons om dit avontuur compleet te maken...

Neem contact op met Jolise Brinks
Teamcaptain team run2heal 329 Rijssen/ Nijverdal
Jolisekreuger@hotmail.com
© 2023 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden