Tijd tot de start van Roparun 2021

De Roparun vindt plaats in het weekend van 2-3 oktober

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2021 statistieken

186 Teams
91 Doelen
€1.261.857,35 Roparun 2021 opbrengsten

Teamleden gezocht

Ben je een loper, fietser, masseur, chauffeur of wil je op een andere manier deelnemen aan de Roparun?

Ben je teamcaptain en nog op zoek naar nieuwe teamleden?

Bekijk dan de onderstaande oproepjes of plaats er zelf een door een email te sturen naar info@roparun.nl. Maak zelf een korte omschrijving met waar je naar op zoek bent. Vergeet je mailadres of telefoonnummer niet te vermelden.

Stuur alsjeblieft ook een mail naar info@roparun.nl wanneer de oproep weer verwijderd mag worden!

Aangeboden/GevraagdFunctieOmschrijving
GevraagdDiversenTeam 262, team Sterk Staaltje doet dit jaar voor de 6e keer mee aan de Roparun. We zijn een sociaal en gemotiveerd team. Ons team is grotendeels compleet maar vanwege blessures hebben we nog enkele plekjes vrij. We zijn nog op zoek naar 2 lopers, 1 masseur en bij voorkeur ook een cateraar. Zou je het leuk vinden om ons team te komen versterken? Wij zorgen ervoor dat je je meteen thuis zult voelen in ons team. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar sterk-staaltje@outlook.com of bellen naar 06-23648455.
GevraagdMasseurTeam 382, team Politie Diensten Centrum doet dit jaar voor het eerst mee aan de Roparun. We zijn een enthousiast, sociaal en gemotiveerd team en doen niet alleen mee aan de Roparun om dit ontzettend goede doel te steunen, maar ook om, in deze tijden waarin we veel thuiswerken, minder bewegen en minder persoonlijk contact hebben, de verbinding met elkaar te zoeken en actief te blijven.

We hebben ons team bijna helemaal compleet. Het enige wat nog ontbreekt, zijn twee sportmasseurs om ervoor te zorgen dat iedereen in het team soepel blijft! Ben jij een sportmasseur, fysiotherapeut of student fysiotherapie? En zou je het leuk vinden om ons team te komen ondersteunen? Je wordt met open armen ontvangen!

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar marloes.van.leur@politie.nl of bellen naar 06-38873876.
AangebodenDiversenMijn naam is Walter Hopmans, 41 jaar, woonachtig in Bergen op Zoom.
Ik wil graag meedoen in een team waar ze iemand kunnen gebruiken. Ik ben een fanatiek in fietsen, en zins kort doe ik ook hardlopen.

Ik ben mij Vader verloren in 1998. Ik heb dan ook veel ups en downs gehad. Maar als ik aan het sporten ben dan kan ik ook lekker me energie kwijt.

Ik werk zelf in het Ziekenhuis Bravis te Bergen op Zoom en Roosendaal. Ik werk op de OK en steriel magazijn. Ik heb helaas vele mensen zien gaan, in de corona tijd. Sinds dien ben ik hart gaan trainen en mij motivatie is dan ook groot.
Het zal mij een eer zijn om dan ook mee te doen.

Met vriendelijke groet,
Walter Hopmans
walterhopmans@kpnmail.nl
06 52 31 29 36
GezochtLopersOp zoek naar en gezellig Roparunteam? Bij team Zeparo is nog plek voor lopers.
De meeste teamleden zijn woonachtig in de Zuidplas. Wil jij je inzetten voor mensen met kanker en als kers op de taart deze speciale editie meemaken neem dan contact met mij op!

Lenie van’t Wout
0621554882
Wout0480@ziggo.nl
AangebodenLoper/FietserRoparunners,
Ik ben Yolanda Schwarz en woon in Beuningen. Ik heb de Roparun meerdere keren gefietst en gelopen als hardloopster. Dit jaar wil mij graag weer inzetten voor de Roparun als loper of fietser. Jullie kunnen mij telefonisch bereiken via 0637453492
Gr Yolanda
GevraagdDiversenPameijer Team 60 uit Rotterdam is nog op zoek naar diverse teamleden. Lopers (minimaal 11 km per uur), fietsers, chauffeurs/bijrijders, verzorgers of cateraars kunnen zich nog aanmelden. We zijn een team dat vooral mee doet voor het goede doel en de ervaring, niet om als eerste over de finish te komen. Wil je een avontuur voor het leven ervaren en ben je beschikbaar op 1, 2 en 3 oktober? Meld je dan aan door een mail te sturen naar roparun@pameijer.nl. In deze mail lezen we graag waarom en in welke rol je mee wilt doen. We vergaderen op maandagavond (om de 2 of 3 weken), dus het is wel belangrijk dat je op de maandagavonden beschikbaar bent.
GevraagdDiversenTeam 132 zoekt jouw!!!
Heb jij altijd al mee willen doen aan de Roparun, maar nooit de stap gezet? Of heb je wel de stap gezet maar zijn alle teams al vol? Stop dan met zoeken en sluit je aan bij Roparunteam Fighters Against Cancer.
Roparunteam Fighters Against Cancer gaan in 2021 voor de vijfde keer mee met de Roparun maar zetten zich nu al volledig in.
Wie zoeken wij?
• Vier lopers (minimaal 11,1 km/u kunnen hardlopen)
• Eén cateraar/chauffeur (durven en kunnen rijden met camper en/of klein vrachtwagentje)
• Eén chauffeur/navigator voor op de route
• Eén masseur voor op de route
Het maakt ons niet uit of je man of vrouw ben, lang of kort ben als je maar enthousiast bent en ervoor wil gaan met het team. Iedere enthousiasteling die zich volledig wil inzetten is meer dan welkom.
Ben je nieuwsgierig geworden naar ons team?
Kijk dan eens op www.fightersagainstcancer.nl
Hebben we je interesse gewekt en wil je meer informatie stuur een e-mail naar info@fightersagainstcancer.nl
GevraagdMasseurVolkerWessels Telecom doet dit jaar voor het eerst mee aan de Roparun! Ons team is voortvarend aan de slag gegaan en heeft inmiddels flink wat kilometers in de benen. Het enige wat nog ontbreekt, is een tweede sportmasseur om ervoor te zorgen dat iedereen op de been blijft! Dus ben jij een sportmasseur of student fysiotherapie? Dan ben jij meer dan welkom in ons team! Voor meer info kun je een mail sturen naar roparun@vwtelecom.com of bellen naar 06-43038599.
GevraagdFietsers/reservelopersWie al eens heeft meegedaan aan de Roparun, heeft geproefd van de onvergetelijke sfeer. Wie wil dat niet nog een keer meemaken? En voor wie dit genoegen nog niet kent, ziehier een kans.
Team 319 van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen is nog op zoek naar twee fietsers, die met hulp van een navigatiesysteem onze enthousiaste lopers door dag, nacht, ontij en Limburgse heuvels willen gidsen. Het zou nog mooier zijn, wanneer ze ook beschikbaar zouden zijn als reserveloper.
We trainen in de heuvelachtige omgeving van Nijmegen, eind augustus, begin september staat er nog een training gepland en wat zouden we blij zijn wanneer jij als fietser/reserveloper daar bij zou zijn.

Voor verdere vragen of reacties, en liefst aanmelding: jos.gebbinck@han.nl
GevraagdDiversenHeb jij altijd al eens mee willen gaan met de roparun? Maar is een team al vol of is een team te ver weg van jou woonplaats?

Ons gezellige team zit op Goeree Overflakkee kant hoekse waard /Brabant. (Hoogerheide, Breda, etc etc) Onze teamleden komen uit Hellevoetsluis, Spijkenisse, Rotterdam, Goeree Overflakkee.....woon jij ook redelijk in die buurt en ben je bereid om een stukje te rijden voor gezelligheid? Meld je aan want voor EDITIE 2022 komen wij nog teamleden te kort.

Ons team zoekt nog:
* 4 lopers (minimaal 11km/u is vereiste om te lopen )
* 3 fietsers
* 1 masseur (liefst ook kunnen hardlopen of fietsen ivm combifunctie)
* 2 basiskamp krachten.

We vragen:
- flexibele instelling,
- tegen weinig slaap kunnen,
- meedoen met inzamelingsactiviteiten zoals collecteren/wijnverkoop/sponsors zoeken etc,
- goed in een team kunnen draaien.

Wij bieden:
- een gezellig team,
- goede verzorging gedurende het hele weekend.
- veel lol
- emotioneel weekend met een waanzinnige finish in Rotterdam

Stuur een mail en je motivatie naar: info@team-circle-of-life.nl
Groetjes Stephanie
GevraagdFietsersTeam Flink uit Rotterdam en omstreken is nog op zoek naar 2 enthousiaste fietsers, die de Roparun een warm toe dragen.
Het gaat om het weekend van 2 en 3 oktober start Landgraaf. Wil je mee met een gemotiveerd en enthousiast team …………….schroom dan niet en bel naar 06-24435972

Met sportieve groet,
Judith Eijkelenboom
AangebodenDiversenMijn naam is Adma, ik ben een alleskunner voor in het basiskamp of als navigator in de bus. Ik werk dagelijks in de horeca en heb veel ervaring om iedereen van heerlijk eten te voorzien. Ik ben woonachtig in de Drechtsteden. Heb je interesse om mij in jullie team op te nemen? Mail mij op admavanvliet@hotmail.com.
Mvg Adma
AangebodenFysioMijn naam is Milan Smit en in het verleden heb ik 2 maal meegedaan aan de roparun. Zowel in 2015 als in 2017 hebben we een prachtige finish meegemaakt op de Coolsingel.
Ik ben toen mee geweest als fysiotherapeut en dat zou ik graag nog eens doen.

Nu ben ik heel benieuwd, kennen jullie misschien nog een team dat opzoek is en waar ik zou kunnen assisteren?
Ik hoor het graag! Bedankt 😁

Met vriendelijke groet,
Milan Smit
milan_smit@live.nl
GevraagdDiversenKom je uit de buurt van Zutphen en heb jij altijd al mee willen doen met Roparun Team Zutphen, maar nooit de stap gezet?

Roparun Team Zutphen gaat in 2021 weer mee doen, maar zetten zich nu al volledig in om het tot een succes te maken. Dit jaar is de Roparun volledig in Nederland, om natuurlijk weer door Zutphen te komen doen wij route noord.
Globale route 2021 Noord
Landgraaf – Geleen – Echt (Rechts langs de maas)- Venlo – Gennep – Nijmegen – Arnhem – Doetinchem – Hengelo – Almelo – Zutphen – Ede – Tiel – Rotterdam

Wie zoeken wij?:
• Loper(s)
• Fysio’s / Masseur’s
Leeftijd maakt niet uit, iedere enthousiasteling die zich volledig wil inzetten is welkom! Het zou fijn zijn je te leren kennen! Zodra het team compleet is, wordt er uiteraard ook gezellig samen getraind.

Nieuwsgierig geworden naar ons team? Kijk dan eens op www.roparunteamzutphen.nl
Voor meer informatie stuur een e-mail naar roparunzutphen@gmail.com
GevraagdDiversenTeam065 is nog op zoek naar enkele enthousiaste teamleden. Teamleden komen voornamelijk uit Noord-Brabant maar ook uit Nieuwegein, Ermelo, Almere en Laren.
We gaan de komende speciale jubileumeditie de zuidelijke route volgen en komen oa door Den Bosch, Meijerijstad, Eindhoven, Tilburg en Breda.
Wil jij deze jubleum editie ook meemaken en je inzetten voor mensen met kanker? Neem dan contact met mij op!
We zijn nog op zoek naar lopers, fietsers, masseur, chauffeur, navigator en mensen voor op het basiskamp.

Groetjes Marleen, Teamcaptain Team065
team065@outlook.com
GevraagdMasseursStichting Roparunteam 62 Lifelinerunners zoekt nog twee masseurs/masseuses voor de Roparun van 2021. Ons team komt uit Rotterdam, Den Haag en omstreken. Wij doen in 2021 voor de 22e keer mee.
Ons team is niet verbonden aan een bedrijf, we zijn allemaal vrienden, bekenden, collega's van elkaar. Wij vertrekken vanuit Landgraaf. Je rouleert met twee andere masseurs binnen ons team wat betekent dat je 50 km in het volgbusje zit en dan 100 km in de camper.

We vragen:
- flexibele instelling,
- tegen weinig slaap kunnen,
- meedoen met inzamelingsactiviteiten zoals collecteren/wijnverkoop/sponsors zoeken etc,
- goed in een team kunnen draaien.
Wij bieden:
- een gezellig team,
- goede verzorging gedurende het hele weekend.
Lijkt het je iets stuur dan een email naar info@lifelinerunners. We zien je reactie graag tegemoet.
AangebodenLoperMijn naam is Roel v Dieren. 49 jaar en woonachtig in Tilburg.
Ik heb reeds twee Roparuns gelopen maar helaas is dat team niet meer actief. Vervolgens heb ik ook twee maal deelgenomen aan de SocialRun, wat opzet betreft een vergelijkbare estafetterun. Naast mijn eigen hardloopactiviteiten loop ik voor Kika. Vorig jaar de marathon van Athene. In sept 2021 staat Berlijn op de planning

Ik houd me graag aanbevolen voor teams uit Brabant.

Sportieve groet,
Roel van Dieren
roelvandieren1@gmail.com
AangebodenLoperIk ben op zoek naar een team om in 2021 de Roparun mee te doen als Loper.

Edwin vd Pennen en kom uit Tilburg Noord Brabant.
Ben 49 jaar jong en loop hard sinds 2012. Hiervoor was ik een veel te zwaar persoon 167 Kg en zwaar roker. In 2010 het roer omgegooid en gestopt met roken en leefpatroon omgezet.
In 2012 was ik klaar om te gaan lopen ruim 80 Kg afgevallen naar 90 Kg nu. Begonnen met Start to Run en dat beviel me zo goed dat ik in 2013 al mijn eerste marathon Liep in Rotterdam.
Inmiddels 20 marathons verder en een Roparun in 2016.
Lijkt me super om dit mooie doel te kunnen en mogen steunen.

Vriendelijke Groet Edwin.
e.i.vanderpennen@hotmail.nl
AangebodenLoperHallo Roparunners,

Ik ben naarstig op zoek naar een Roparunploeg/groep in de buurt van Amersfoort. Ik stond voor dit jaar op de lijst van de Rhijndrifters die gesetteld zijn in Hazerswoude-Rijndijk.
Ik zou voor het komende jaar graag willen aansluiten bij een Roparunploeg/groep die wat dichter bij huis is met name voor het gezamenlijk trainen of bijeenkomsten is dat een stuk prettiger.
Ik hoop graag wat van jullie te horen.

Met vriendelijke groet,

Sandra Nobels -0646879363
GevraagdDiversenHeb jij altijd al mee willen doen aan de Roparun, maar nooit de stap gezet? Of heb je wel de stap gezet, maar zijn de teams al vol? Stop dan met zoeken en sluit je aan bij de Running Birds!

De Running Birds gaan in het jaar 2021 mee doen aan de Roparun, maar zetten zich nu al volledig in.

Wie zoeken wij?:
• Lopers (vereiste is minimaal 11 km/u te kunnen hardlopen)
• Fietsers
• Cateraars
• Chauffeurs
• Navigator
• Vrijwilligers voor op onze evenementen
Het maakt niet uit of je jong of oud bent. Het maakt niet uit of je lang of kort bent. Iedere enthousiasteling die zich volledig wil inzetten is welkom! Maandelijks hebben we een team meeting waarin we diverse zaken bespreken. Het zou fijn zijn je daar te leren kennen! Zodra het team compleet is, wordt er uiteraard ook gezellig samen getraind.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons team? Kijk dan eens op www.runningbirds.nl
Voor meer informatie stuur een e-mail naar info@runningbirds.nl
GevraagdCateringWij, van Run4thefuture zijn op zoek naar mensen voor de catering.
Wat houd dat in?
- Je verzorgt het eten en drinken voor het team op het basiskamp tijdens de run
- Je coördineert samen met de andere teamleden van het basiskamp, het reilen en zeilen wat betreft het basiskamp
- Vooraf aan de run inventariseer jij alles omtrent de benodigdheden voor de catering, uiteraard met behulp van elkaar. Jij bent het aanspreekpunt en hebt overzicht wat er is en wat nog nodig is
- Zorg je graag voor anderen?
- Gerechten hoeven geen culinair hoogstandje te zijn 😉
- Tegen weinig slaap kunnen
- Je willen voegen in een heel leuk en gezellig team
- Je in willen zetten voor het goede doel
- Er met elkaar een onvergetelijke run van maken?
Meld je dan snel aan!!

Laurensmaliepaard@hotmail.com of zoek Run4thefuture op, op onze social media kanalen.
© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden