Tijd tot de start van Roparun 2024

De Roparun vindt plaats van 18 tot en met 20 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2023 statistieken

212 Teams
49 Doelen
€2.688.044,21 Roparun 2023 opbrengsten

Ondersteuning voor teams

Koekhap wedstrijden, filmavond, disco, rommelmarkten, sportmiddag, hardloopwedstrijden… Deelnemende teams organiseren leuke acties om zoveel mogelijk geld op te halen. Bij het kantoor van Stichting Roparun kunnen de teams materialen krijgen of lenen voor hun actie. Als je bijvoorbeeld armbandjes, sleutelhangers of andere items wilt uitdelen op je evenement verwijzen we je naar: sportprijs.nl/roparun.

Downloads

Op deze pagina kun je het logo van Roparun downloaden.

Drukwerk is aanwezig op de teambijeenkomsten of kan opgehaald worden op het kantoor in Schiedam. De volgende items hebben we ook digitaal beschikbaar:

4 talen brochure Roparun

Ropareader mei 2019

Ropareader nov 2019

Ropareader juni 2020

Ropareader jan 2021

Ropareader mei 2021

Ropareader feb 2022

Maak van jouw Garmin horloge een Roparun horloge

Geef je een presentatie of een spreekbeurt? Download dan hier een document met beknopte informatie over Stichting Roparun of deze presentatie over de Roparun. Bekijk ook ons YouTube-kanaal voor filmpjes: youtube.com/stichtingroparun.

Uitleen materialen

Het huren van de materialen is kosteloos, voor alle materialen wordt wel borg gerekend. De borg wordt terugbetaald zodra de materialen weer in goede staat worden ingeleverd. Voor het vogelpak rekenen wij 20 euro reinigingskosten. De borg dient contant te worden voldaan, i.v.m. teruggave. De uitleenperiode is maximaal 1 week.

Alle uitgeleende materialen dienen uiterlijk 12 mei retour te zijn bij Roparun. Na deze datum wordt er niets meer uitgeleend in verband met de voorbereidingen op de Roparun.

CollecteRoparun collectebussen
Borg: 5,- euro per bus
Let op! Er mogen maximaal 20 collectebussen per keer gereserveerd worden.
De collectebussen worden verzegeld uitgeleend. Tijdens de uitleenperiode mogen de bussen niet worden geopend. De opbrengst wordt na de uitleenperiode, samen met een afgevaardigde uit het team, op kantoor geteld. Vervolgens zorgt het kantoor ervoor dat de opbrengst wordt verwerkt in de donatiemodule op de website.
spandoek(blauw)Roparun spandoeken
Borg: 50,- euro
We hebben verschillende Roparunspandoeken. De spandoeken kunnen worden bevestigd met tie ribs of touw. Hier zorgt het team zelf voor. L: 250 cm H: 80cm
Roparun vogel vlag
Borg: 50,- euro
De vogel vlag heeft een touw voor vlaggen mast.
L: 140cm H: 215cm

Roparun vogelpak
Borg: 150,- euro
© 2023 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden