Tijd tot de start van Roparun 2022

De Roparun vindt plaats in het pinksterweekend, 4-6 juni 2022

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2022 statistieken

173 Teams
27 Doelen
€42.921,53 Roparun 2022 opbrengsten

Ondersteuning voor teams

Koekhap wedstrijden, filmavond, disco, rommelmarkten, sportmiddag, hardloopwedstrijden… Deelnemende teams organiseren leuke acties om zoveel mogelijk geld op te halen. Bij het kantoor van Stichting Roparun kunnen de teams materialen krijgen of lenen voor hun actie. Als je bijvoorbeeld armbandjes, sleutelhangers of andere items wilt uitdelen op je evenement verwijzen we je naar: sportprijs.nl/roparun.

Downloads

Op deze pagina kun je het logo van Roparun downloaden.

Drukwerk is aanwezig op de teambijeenkomsten of kan opgehaald worden op het kantoor in Schiedam. De volgende items hebben we ook digitaal beschikbaar:

4 talen brochure Roparun

Ropareader mei 2019

Ropareader nov 2019

Ropareader juni 2020

Ropareader jan 2021

Ropareader mei 2021

Maak van jouw Garmin horloge een Roparun horloge

Geef je een presentatie of een spreekbeurt? Download dan hier een document met beknopte informatie over Stichting Roparun of deze presentatie over de Roparun. Bekijk ook ons YouTube-kanaal voor filmpjes: youtube.com/stichtingroparun.

Uitleen materialen

AANGEPASTE REGELING: Vanwege COVID-19 zullen er wat aanpassingen zijn voor het ophalen van materialen op het kantoor van Roparun. Zo vragen we je om buiten of in het halletje te wachten terwijl wij de spullen verzamelen. De vogelpakken zijn tijdelijk niet beschikbaar. Verdere uitleen is onder voorbehoud en in overleg met de organisatie. Voor een uitleenaanvraag ontvangen wij graag een datum en tijdstip voor ophalen en terugkeren per mail (info@roparun.nl). Op deze manier hopen we de contacten voor jou en ons te beperken zodat we jullie allemaal veilig en goed kunnen ondersteunen.

Het huren van de materialen is kosteloos, voor alle materialen wordt wel borg gerekend. De borg wordt terugbetaald zodra de materialen weer in goede staat worden ingeleverd. Voor het vogelpak rekenen wij 20 euro reinigingskosten. De borg dient contant te worden voldaan, i.v.m. teruggave.

CollecteRoparun collectebussen
Borg: 5,- euro per bus
Let op! Er mogen maximaal 20 collectebussen per keer gereserveerd worden.
De collectebussen worden verzegeld uitgeleend. Tijdens de uitleenperiode mogen de bussen niet worden geopend. De opbrengst wordt na de uitleenperiode, samen met een afgevaardigde uit het team, op kantoor geteld. Vervolgens zorgt het kantoor ervoor dat de opbrengst wordt verwerkt in de donatiemodule op de website.
spandoek(blauw)Roparun spandoeken
Borg: 50,- euro
We hebben verschillende Roparunspandoeken. De spandoeken kunnen worden bevestigd met tie ribs of touw. Hier zorgt het team zelf voor. L: 250 cm H: 80cm
Roparun vogel vlag
Borg: 50,- euro
De vogel vlag heeft een touw voor vlaggen mast.
L: 140cm H: 215cm

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden