0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

336 Teams
53 Doelen
€1.504.105,41 Opbrengst Roparun 2020

Ondersteuning voor teams

Koekhap wedstrijden, filmavond, disco, rommelmarkten, sportmiddag, hardloopwedstrijden… Deelnemende teams organiseren leuke acties om zoveel mogelijk geld op te halen. Bij het kantoor van Stichting Roparun kunnen de teams materialen krijgen of lenen voor hun actie. Als armbandjes, sleutelhangers of andere items wilt uitdelen op je evenement verwijzen we je naar: sportprijs.nl/roparun.

Downloads

Op deze pagina kun je het logo van Roparun downloaden.

Drukwerk is aanwezig op de teambijeenkomsten of kan opgehaald worden op het kantoor in Schiedam. De volgende items hebben we ook digitaal beschikbaar:

4 talen brochure Roparun

Ropareader mei 2019

Ropareader nov 2019

Maak van jouw Garmin horloge een Roparun horloge

Geef je een presentatie of een spreekbeurt? Download dan hier een document met beknopte informatie over Stichting Roparun of deze presentatie over de Roparun. Bekijk ook ons YouTube-kanaal voor filmpjes: youtube.com/stichtingroparun.

Uitleen materialen

Het mascottepak van de Roparun Vogel, collectebussen en spandoeken kunnen worden geleend (voor maximaal een week). Deze kun je reserveren door een mail te sturen naar info@roparun.nl met je teamnummer en teamnaam, wat jullie willen lenen (geef hierbij ook het aantal aan) en de datum voor het ophalen en terugbrengen van de materialen. Het opsturen van materialen is helaas niet mogelijk.

Het huren van de materialen is kosteloos, voor alle materialen wordt borg gerekend. De borg wordt terugbetaald zodra de materialen weer in goede staat worden ingeleverd. Voor het vogelpak rekenen wij 20 euro reinigingskosten. De borg dient contant te worden voldaan, i.v.m. teruggave.

 

RoparunvogelRoparun Vogelpak
Borg: 150,- euro
Reinigingskosten: 20,- euro
Het Roparun vogelpak bestaat uit een legging, pantoffels, handschoenen, het pak en de kop. Alle onderdelen van het pak zijn beschikbaar in één maat. Ieder pak wordt na een uitleenperiode gereinigd, zodat iedereen een schoon pak kan dragen.
CollecteRoparun collectebussen
Borg: 5,- euro per bus
Let op! Er mogen maximaal 20 collectebussen per keer gereserveerd worden.
De collectebussen worden verzegeld uitgeleend. Tijdens de uitleenperiode mogen de bussen niet worden geopend. De opbrengst wordt na de uitleenperiode, samen met een afgevaardigde uit het team, op kantoor geteld. Vervolgens zorgt het kantoor ervoor dat de opbrengst wordt verwerkt in de donatiemodule op de website.
spandoek(blauw)Roparun spandoeken
Borg: 50,- euro
We hebben verschillende Roparunspandoeken. De spandoeken kunnen worden bevestigd met tie ribs of touw. Hier zorgt het team zelf voor. L: 250 cm H: 80cm
Roparun vogel vlag
Borg: 50,- euro
De vogel vlag heeft een touw voor vlaggen mast.
L: 140cm H: 215cm

© 2020 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden