Tijd tot de start van Roparun 2021

De Roparun vindt plaats van 22 mei t/m 24 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

336 Teams
53 Doelen
€2.031.058,77 Opbrengst Roparun 2020

Meedoen aan de Roparun

Helaas hebben we vanwege het Coronavirus de Roparun van 2020 moeten cancelen. Gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop en we moeten als organisatie hier onze verantwoordelijkheid nemen.

Inschrijven voor 2021 is mogelijk vanaf 1 augustus 2020. Wil je op de hoogte gehouden worden voor deze editie van de Roparun? Stuur een mail naar info@roparun.nl en geef aan dat je geïnteresseerd bent!

 

Roparun is de langste estafetteloop ter wereld, een geweldige uitdaging met een even geweldig doel: ondersteunende zorg voor mensen met kanker. Lees hier meer over het goede doel

De kosten voor inschrijving zijn € 3130,- per team, voor de halve Roparun is dit € 1965,-. Dit bedrag wordt gebruikt om het evenement te organiseren voor alle deelnemers, denk hierbij aan locaties, sanitair, verkeer, vergunningen, beveiliging, communicatie en meer. Daarnaast is ieder team verplicht om geld op te halen voor het goede doel. Dit kan door voor een bedrag van minimaal €2500,- aan loten (1000 stuks) te verkopen per team. Daarnaast is ieder team vrij om acties, collectes, evenementen en dergelijke te organiseren om een zo hoog mogelijk bedrag voor het goede doel op te halen!

Deze informatieve animatie laat kort zien hoe een Roparunteam eruit ziet!

Wil je meer informatie over deelname aan de Roparun? Bekijk dan de pagina met deelnemersinformatie.

Inschrijven kan alleen als team, zoek je een team of zoek je juist extra teamleden? Kijk op deze pagina.

 

 

© 2020 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden