Tijd tot de start van Roparun 2022

De Roparun vindt plaats in het pinksterweekend, 4-6 juni 2022

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2021 statistieken

175 Teams
108 Doelen
€2.030.030,00 Roparun 2021 opbrengsten

Toeschouwers

Let op: Vanwege de gezondheidsmaatregelen is deze info geen garantie. We houden de teams op de hoogte via nieuwsbrieven en bijeenkomsten. 

Zonder toeschouwers geen Roparun! Tijdens de Roparun zijn er momenten waarop de deelnemers het echt even moeilijk hebben. Wanneer er dan toeschouwers langs de route staan, is dat vaak net dat steuntje in de rug dat zij nodig hebben.

Langs de route

Waar kun je de Roparunners aanmoedigen? Bekijk de route hier. Tijdens het weekend kun je de teams live volgen op onze website. Wil je alvast een inschatting maken op welk tijdstip je waar kunt gaan staan? Download dan hieronder een lijst met de locaties en de doorkomsttijden van afgelopen editie.

Route Noord

Lijst zal hier worden neergezet zodra deze beschikbaar is

Route Zuid

Lijst zal hier worden neergezet zodra deze beschikbaar is

Op de finish

Dit jaar kent de Roparun een aangepast vorm. Nadat in november 2020 bekend werd gemaakt dat de editie van 2021 volledig binnen de eigen landsgrenzen blijft, is er in januari 2021 een aanvullend besluit genomen. De editie, die traditioneel tijden het Pinksterweekend plaatsvindt, is verplaatst naar het weekend van 2-3 oktober 2021. 

Dit betekent dat de dertigste editie van de Roparun, onze jubileumeditie, eenmalig in een aangepaste vorm plaatsvindt. Zo zijn de start én finish op het Pinkpopterrein in Landgraaf en blijft de gehele Roparun in Zuid-Nederland.

Verkeer en Openbaar Vervoer in Rotterdam

Let op dat op maandag Tweede Pinksterdag tijdens de finish van de Roparun in Rotterdam fietsen niet zijn toegestaan in de metro. Voor meer vervoersinformatie verwijzen wij naar www.ret.nl , www.9292ov.nl of Rotterdam onderweg

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden