Tijd tot de start van Roparun 2021

De Roparun vindt plaats van 22 mei t/m 24 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2021 statistieken

297 Teams
42 Doelen
€490.705,91 Roparun 2021 opbrengsten

Toeschouwers

Let op: Vanwege de gezondheidsmaatregelen is deze info geen garantie. We houden de teams op de hoogte via nieuwsbrieven en bijeenkomsten. 

Zonder toeschouwers geen Roparun! Tijdens de Roparun zijn er momenten waarop de deelnemers het echt even moeilijk hebben. Wanneer er dan toeschouwers langs de route staan, is dat vaak net dat steuntje in de rug dat zij nodig hebben.

Langs de route

Waar kun je de Roparunners aanmoedigen? Bekijk de route hier. Tijdens het weekend kun je de teams live volgen op onze website. Wil je alvast een inschatting maken op welk tijdstip je waar kunt gaan staan? Download dan hieronder een lijst met de locaties en de doorkomsttijden van afgelopen editie.

Route Noord

Lijst zal hier worden neergezet zodra deze beschikbaar is

Route Zuid

Lijst zal hier worden neergezet zodra deze beschikbaar is

Op de finish

De finish van Roparun is op de Coolsingel in Rotterdam. Zodra er meer informatie beschikbaar is over de mogelijkheid om de finish te bezoeken zullen we dat hier updaten.

Verkeer en Openbaar Vervoer in Rotterdam

Let op dat op maandag Tweede Pinksterdag tijdens de finish van de Roparun in Rotterdam fietsen niet zijn toegestaan in de metro. Voor meer vervoersinformatie verwijzen wij naar www.ret.nl , www.9292ov.nl of Rotterdam onderweg

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden