Tijd tot de start van Roparun 2023

De Roparun vindt plaats van 27 tot en met 29 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2023 statistieken

216 Teams
49 Doelen
€1.039.642,66 Roparun 2023 opbrengsten

Route 2023

De routes van de Roparun worden jaarlijks opnieuw uitgestippeld door het Roparun routeteam. De route wordt in verschillende versies gepubliceerd, dit heeft als reden dat de route tussentijds beïnvloed kan worden door bijvoorbeeld wegwerkzaamheden, vergunningen of om veiligheidsredenen. De definitieve route verschijnt 1 week voor de start van de Roparun.

Hoe werkt het?

Voor meer informatie over de routebestanden, download “Lees-dit-eerst” document

Route – Roparun 2023 V2

De tweede versie van de route is bekend!

Tijdens de eerste teambijeenkomst werd al iets over de route gepresenteerd. Hieronder vinden jullie de bestanden naar de eerste versie van de route. Ook dit jaar maken we gebruik van twee routes, een noordelijke en een zuidelijke route, waardoor we in veel gevallen ook door bestaande doorkomsten kunnen.

Bekijk hier de wijzigingen ten opzichte van V1.0 – Route 2023

Route NoordRoute Zuid
Google Earth KMZ bestand en Garmin en TomTom navigatie bestanden, inclusief Routerol: Route NoordGoogle Earth KMZ bestand en Garmin en TomTom navigatie bestanden, inclusief Routerol: Route Zuid
Extra download kaarten: Route Noord Extra download kaarten: Route Zuid
Route tbv organisatie (wachtwoord beveiliging): Route NoordRoute tbv organisatie (wachtwoord beveiliging): Route Zuid
Google Maps URL: Route NoordGoogle Maps URL: Route Zuid

Navigatie

De begeleiders op de fiets en de chauffeurs van de begeleidende voertuigen kunnen gebruik maken van de Tomtom en Garmin bestanden. Ook is het mogelijk zelf kaartmateriaal af te drukken vanuit Google Maps.

Bij de Garmin en Tomtom zip bestanden zit een verwijzing naar diverse websites waar handleidingen te vinden zijn hoe de bestanden op de navigatie-apparaten geladen kunnen worden. Deze Handleiding TomTom via MyTomTom kun je eventueel ook gebruiken voor nieuwere modellen TomTom of deze Handleiding TomTom oude type. Kijk voor verdere uitleg in de handleiding van je eigen navigatie apparaat.

Het is aan te bevelen om, voordat je met de verkenning van de route begint, dit eerst thuis te doen d.m.v. de Google Earth en Google Maps bestanden.

© 2023 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden