Tijd tot de start van Roparun 2022

De Roparun vindt plaats in het pinksterweekend, 4-6 juni 2022

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2022 statistieken

173 Teams
27 Doelen
€42.921,53 Roparun 2022 opbrengsten

Route 2021

De routes van de Roparun worden jaarlijks opnieuw uitgestippeld door het Roparun routeteam. De route wordt in verschillende versies gepubliceerd, dit heeft als reden dat de route tussentijds beïnvloed kan worden door bijvoorbeeld wegwerkzaamheden, vergunningen of om veiligheidsredenen. De definitieve route verschijnt 1 week voor de start van de Roparun.

Hoe werkt het?

Voor meer informatie over de routebestanden, download “Lees-dit-eerst” document.

Lees hier de wijzigingen die hebben plaats gevonden ten opzichte van route versie 4.

Route – Roparun 2021 v5

De vijfde versie van de route is bekend!

Hieronder kunnen de teams de benodigde bestanden downloaden voor deze versie. Voor het aanduiden van de route worden twee termen gebruikt. Voor route zuid gaan we eerst naar beneden om vervolgens naar boven te gaan en de ronde met de klok mee af te werken. Bij route noord gaan we omhoog en toen we de ronde in tegengestelde richting, oftewel tegen de klok in.

Route Klok Mee - ZuidRoute Klok Tegen - Noord 
Google Earth KMZ bestand en Garmin en TomTom navigatie bestanden, inclusief Routerol: Klok Mee (zip bestand)Google Earth KMZ bestand en Garmin en TomTom navigatie bestanden, inclusief Routerol: Klok Tegen(zip bestand)
Google Maps URL: Route Klok MeeGoogle Maps URL: Route Klok Tegen
Extra download kaarten: Route Klok Mee Extra download kaarten: Route Klok Tegen
Route tbv organisatie (wachtwoord beveiliging): Route Klok MeeRoute tbv organisatie (wachtwoord beveiliging): Route Klok Tegen

Navigatie

De begeleiders op de fiets en de chauffeurs van de begeleidende voertuigen kunnen gebruik maken van de Tomtom en Garmin bestanden en van de routerol. Ook is het mogelijk zelf kaartmateriaal af te drukken vanuit Google Maps.

Bij de Garmin en Tomtom zip bestanden zit een verwijzing naar diverse websites waar handleidingen te vinden zijn hoe de bestanden op de navigatie-apparaten geladen kunnen worden. Deze Handleiding TomTom via MyTomTom kun je eventueel ook gebruiken voor nieuwere modellen TomTom of deze Handleiding TomTom oude type. Kijk voor verdere uitleg in de handleiding van je eigen navigatie apparaat.

Het is aan te bevelen om, voordat je met de verkenning van de route begint, dit eerst thuis te doen d.m.v. de Google Earth en Google Maps bestanden.

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden