Tijd tot de start van Roparun 2022

De Roparun vindt plaats in het pinksterweekend, 4-6 juni 2022

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2022 statistieken

173 Teams
27 Doelen
€42.921,53 Roparun 2022 opbrengsten

Vakantiebungalows

Stichting Roparun biedt, in samenwerking met Center Parcs, mensen met kanker een verblijf aan op een van de parken van Center Parcs.

Echt even samen

Stichting Roparun biedt kankerpatiënten en hun familie een weekend, midweek of week aan in een van de cottages van Center Parcs, waar zij geheel kosteloos kunnen genieten. Met volledig ingerichte cottages, subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, de overdekte Market Dome en tal van activiteiten staat een vakantie bij Center Parcs garant voor een bijzondere tijd samen.

Aanmelden van een verblijf

Een verblijf in één van onze bungalows kan u aangeboden worden door het ziekenhuis waar u onder behandeling bent. Alle ziekenhuizen in Nederland hebben (een beperkt aantal) aanvraagformulieren ter beschikking. Deze dienen door de arts of maatschappelijk werker ondertekend te worden en vervolgens naar het Roparunkantoor in Schiedam opgestuurd te worden. Een medewerker van het Roparunkantoor neemt daarna contact op om een datum af te spreken. Het is absoluut niet mogelijk om rechtstreeks bij het Roparunkantoor een aanvraag in te dienen.

Vervoer

Het vervoer naar de bungalow dient u zelf te regelen. Mocht u liggend vervoer nodig hebben, dan kunt u hiervoor een aanvraag doen bij één van de volgende organisaties:

Wensambulance
Ambulancewens
Wensambulance Groningen

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden