Wat ben ik verplicht te bestellen?

Bestellingen zijn niet verplicht, maar kunnen zeker handig zijn. Waarom, zullen we per onderdeel kort toelichten. Alle bestellingen kunnen gedaan worden via het teamportaal.

  • Shirts

Dit zijn sportshirts die alleen te bestellen zijn voor deelnemers van de Roparun. Deze wil je hebben voor komende Roparun!

  • Medailles

Op de finish wil je graag een medaille ontvangen voor de geweldige prestatie die je de afgelopen uren en dagen hebt geleverd! Daarnaast is het natuurlijk een prachtige herinnering om te hebben.

  • Pastamaaltijden

Je bent tijdig op de startlocatie aanwezig om nog even te ontspannen en de sfeer mee te maken. Wat denk je van een lekker warme maaltijd vooraf? Dat scheelt weer voor de catering en is ook nog eens hartstikke gezellig. Eet het hele team mee of is alleen het subteam aan de start? Je kunt natuurlijk ook je pan of bakje vol laten scheppen en het meenemen voor een paar uur later.

  • Overnachting

Geen zorgen maken over de heenreis en het tijdig aankomen op de startlocatie? Kom alvast op vrijdagavond! Je kunt kamperen op de startlocatie, optioneel kun je ook gebruik maken van de barbecuemogelijkheid op de vrijdagavond. Dat is een relaxed begin van je Roparunweekend. Hier zijn een beperkt aantal plaatsen voor beschikbaar.

  • Slotavond

Drie weken na de Roparun is de welbekende Slotavond. Op deze feestelijke avond wordt het totaal opgehaalde bedrag bekend gemaakt.

Let op:

Roparun heeft in november 2020 bekend gemaakt de editie van 2021 in Nederland plaats te laten vinden. In januari 2021 is ook bekendgemaakt de editie, die traditioneel plaats vindt tijdens het pinksterweekend, te verplaatsen naar het weekend van 2-3 oktober 2021.

Dit betekent dat de dertigste editie van de Roparun, onze jubileumeditie, eenmalig in een aangepaste vorm plaatsvindt. Zo zijn de start én finish op het Pinkpopterrein in Landgraaf en blijft de gehele Roparun in Zuid-Nederland. Omdat deze aangepaste vorm van de Roparun (maar) uit twee dagen bestaat, kent de route een afstand van zo’n driehonderd kilometer. Het startschot klinkt op zaterdag 2 oktober. Naar verwachting zal het laatste team een dag later rond 18.00 uur finishen. Aansluitend is er een slotfeest, zoals vroeger in Parijs. Met deze oplossing proberen we een veilig evenement te organiseren, want veiligheid voor onze teams en vrijwilligers staat voorop.

Het is mogelijk dat vanwege deze eenmalige aanpassing aan het evenement de bovenstaande regelgeving aangepast wordt. Hier zullen we de teams over informeren via nieuwsbrief of bijeenkomst.

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden