Wat ben ik verplicht te bestellen?

Bestellingen zijn niet verplicht, maar kunnen zeker handig zijn. Waarom, zullen we per onderdeel kort toelichten. Alle bestellingen kunnen gedaan worden via het teamportaal.

  • Shirts

Dit zijn sportshirts die alleen te bestellen zijn voor deelnemers van de Roparun. Deze wil je hebben voor komende Roparun!

  • Medailles

Op de finish wil je graag een medaille ontvangen voor de geweldige prestatie die je de afgelopen uren en dagen hebt geleverd! Daarnaast is het natuurlijk een prachtige herinnering om te hebben.

  • Pastamaaltijden

Je bent tijdig op de startlocatie aanwezig om nog even te ontspannen en de sfeer mee te maken. Wat denk je van een lekker warme maaltijd vooraf? Dat scheelt weer voor de catering en is ook nog eens hartstikke gezellig. Eet het hele team mee of is alleen het subteam aan de start? Je kunt natuurlijk ook je pan of bakje vol laten scheppen en het meenemen voor een paar uur later.

  • Overnachting

Geen zorgen maken over de heenreis en het tijdig aankomen op de startlocatie? Kom alvast op vrijdagavond! Je kunt kamperen op de startlocatie, optioneel kun je ook gebruik maken van de barbecuemogelijkheid op de vrijdagavond. Dat is een relaxed begin van je Roparunweekend. Hier zijn een beperkt aantal plaatsen voor beschikbaar.

  • Slotavond

Drie weken na de Roparun is de welbekende Slotavond. Op deze feestelijke avond wordt het totaal opgehaalde bedrag bekend gemaakt.

© 2020 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden