Tot wanneer kan ik donaties ophalen voor mijn team?

Tijdens de slotavond van de Roparun willen we de opbrengst bekend maken. Daarom vragen we ieder team ervoor te zorgen dat de donaties voor die datum bij de Stichting op de rekening staan. Als je jullie donatie vóór de slotavond aan ons overmaakt dan heeft dat tevens als voordeel dat het team kans maakt op een prijs in het klassement voor de hoogste opbrengst. Het is dus aan te raden, ook al heb je nog niet het volledige bedrag binnen, toch al het beschikbare bedrag over te maken.

De donaties die tot 30 september binnenkomen, worden bijgewerkt in de lijst Teamopbrengst Roparun. Alle opbrengsten tot dit moment worden meegenomen en tellen voor het klassement voor hoogste opbrengst.

Het boekjaar van Stichting Roparun sluit op 31 juli en donaties die nog na deze datum worden gedaan tellen bij de opbrengst van de Roparun.

Let op:

Roparun heeft in november 2020 bekend gemaakt de editie van 2021 in Nederland plaats te laten vinden. In januari 2021 is ook bekendgemaakt de editie, die traditioneel plaats vindt tijdens het pinksterweekend, te verplaatsen naar het weekend van 2-3 oktober 2021.

Dit betekent dat de dertigste editie van de Roparun, onze jubileumeditie, eenmalig in een aangepaste vorm plaatsvindt. Zo zijn de start én finish op het Pinkpopterrein in Landgraaf en blijft de gehele Roparun in Zuid-Nederland. Omdat deze aangepaste vorm van de Roparun (maar) uit twee dagen bestaat, kent de route een afstand van zo’n driehonderd kilometer. Het startschot klinkt op zaterdag 2 oktober. Naar verwachting zal het laatste team een dag later rond 18.00 uur finishen. Aansluitend is er een slotfeest, zoals vroeger in Parijs. Met deze oplossing proberen we een veilig evenement te organiseren, want veiligheid voor onze teams en vrijwilligers staat voorop.

Het is mogelijk dat vanwege deze eenmalige aanpassing aan het evenement de bovenstaande regelgeving aangepast wordt. Hier zullen we de teams over informeren via nieuwsbrief of bijeenkomst.

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden