Tot wanneer kan ik donaties ophalen voor mijn team?

Tijdens de slotavond van de Roparun willen we de opbrengst bekend maken. Daarom vragen we ieder team ervoor te zorgen dat de donaties voor die datum bij de Stichting op de rekening staan. Als je jullie donatie vóór de slotavond aan ons overmaakt dan heeft dat tevens als voordeel dat het team kans maakt op een prijs in het klassement voor de hoogste opbrengst. Het is dus aan te raden, ook al heb je nog niet het volledige bedrag binnen, toch al het beschikbare bedrag over te maken.

Donaties die na de slotavond binnenkomen, worden tot 31 juli bijgewerkt in de lijst Teamopbrengst Roparun maar tellen niet mee bij de winnaar van het klassement om de hoogste opbrengst.

Het boekjaar van Stichting Roparun sluit op 31 juli en donaties die nog na deze datum worden gedaan tellen bij de opbrengst van de Roparun.

Let op:

Roparun heeft aangekondigd dat de komende editie volledig in Nederland plaats zal vinden. Roparun NL kent een gezamenlijke start in Landgraaf. Daar zullen de teams via twee routes, een noordelijke en zuidelijke variant, richting de Coolsingel in Rotterdam gaan. Uiteraard worden de gezondheidsmaatregelen nadrukkelijk gevolgd en wordt er gekeken waar Roparun mogelijke aanpassingen door moet voeren.

Het is mogelijk dat vanwege deze eenmalige aanpassing aan het evenement de bovenstaande regelgeving aangepast wordt. Hier zullen we de teams over informeren via nieuwsbrief of bijeenkomst.

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden