Welke maatregelen gaan jullie aanhouden voor Roparun 2021?

Een veilig evenement organiseren heeft voor ons de hoogste prioriteit.

Onze organisatie heeft jarenlange ervaring in deelnemers zo veilig mogelijk van start naar finish begeleiden, maar door de pandemie heeft de term veiligheid een extra lading gekregen. De vraag is nu wat de ontwikkelingen op het gebied van Covid-19 zullen zijn in aanloop naar oktober. Gelden er dan nog (veel) beperkingen? Moeten we dan nog steeds afstand houden of is dat niet meer aan de orde? Moeten we qua capaciteit rekening houden met het (minder) toelaten van mensen? Allerlei vragen die nog niet met zekerheid beantwoord kunnen worden.

Op dit moment blijven we alle ontwikkelingen volgen, zodat risico‚Äôs en versoepeling van maatregelen snel vertaald kunnen worden in concrete mogelijkheden en/of acties. Dit doen we in overleg met externe adviseurs zoals CrowdProfessionals, gemeenten, Veiligheidsregio’s en hulpdiensten, zodat jullie kunnen vertrouwen op een veilige en succesvolle Roparun 2021!

Uiteraard houden we ons aan alle veiligheidseisen die op dat mogelijk nog gelden en zullen we de teams hiervan op de hoogte houden via de nieuwsbrieven en bijeenkomsten.

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden