Hoe zit het met ons inschrijfgeld?

Nu de Roparun niet doorgaat, is een logische vraag wat te doen met het inschrijfgeld. Achter de schermen zijn wij bezig geweest om te kijken hoe we dit zowel administratief als juridisch op een juiste manier kunnen regelen.

De conclusie is dat we deze mogelijkheden bieden omtrent het inschrijfgeld:
A) automatische inschrijving voor 2021 of B) gedeeltelijk terugvragen

De eerste mogelijkheid is het team automatisch in te schrijven voor de komende Roparun. Dit betekent dat het team ingeschreven staat voor de Roparun 2021 en dus komend jaar geen inschrijfgeld meer hoeft te betalen. Het is niet mogelijk om deze inschrijving over te zetten naar een nieuw team, te splitsen over twee teams of iets dergelijks. Let dus op als er wisselingen zijn binnen het team, het team hier zelf de verantwoordelijkheid draagt hoe hier mee om te gaan.

De tweede optie is het gedeeltelijk terug ontvangen van het inschrijfgeld. Zoals jullie weten, zijn wij een organisatie die (meer dan) een jaar werkt aan de voorbereidingen voor een Roparun. Hierbij zijn natuurlijk ook kosten gemaakt, denk hierbij aan zaken als de organisatie van bijeenkomsten voor teams en vrijwilligers, het onderhouden van de website, maken van drukwerk etc. etc. Om deze reden is het dan ook helaas niet mogelijk om het gehele inschrijfbedrag te retourneren. In plaats van het inschrijfgeld van 3130 euro kunnen wij een bedrag van 2500 euro per team terugstorten (1600 euro voor de halve Roparun).

De laatste mogelijkheid is om voor geen van eerder genoemde opties te gaan. Ook wanneer er niet voor 1 juni 2020 een keuze is doorgegeven, zullen wij deze keuze moeten hanteren. Dit houdt in dat het geld bij Roparun blijft. Dit geld zal door de organisatie gebruikt worden om verdere verliezen door de afgelasting van het evenement op te vangen.

Teamcaptains kunnen de beslissing doorgeven via de link in de op 2 april verstuurde nieuwsbrief.

© 2020 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden