Hoe kan ik donaties ophalen t.b.v. mijn team?

  • Handmatig overmaken

Donaties voor de Roparun van 2020 kunnen overgemaakt op de rekening van Stichting Roparun met IBAN-nummer NL36ABNA0466278330 onder vermelding van teamnummer en -naam. Indien bij een donatie het teamnummer en –naam ontbreekt wordt de donatie als donatie van derden geboekt en dus niet op het betreffende team.

  • Donatiemodule

De donatiemodule op de website is te vinden via de teampagina.

  • Collecteren

Roparun maakt geen gebruik van een nationale collecteweek, maar biedt de mogelijkheid om te collecteren wanneer dit voor jouw team uitkomt. Hiervoor dien je als team een vergunning aan te vragen bij de betreffende gemeente, winkelcentrum of andere locatie waar je de collecte wilt organiseren.

Collectebussen zijn te leen bij Stichting Roparun. Deze kun je reserveren door een berichtje te sturen naar info@roparun.nl. Bij retour van de collectebussen wordt de verzegeling van de bussen verbroken en de opbrengst direct geteld. Dit bedrag wordt daarna zichtbaar op jouw teampagina op de website.

  • SMS doneren

Makkelijk en snel een klein bedrag doneren voor jouw team kan via SMS doneren.

SMS “ROPARUNTEAMNR” naar 4333 voor een eenmalige donatie van 3 euro.

Er hoeft geen “0” voor het teamnummer als dit uit 1 of 2 cijfers bestaat. De opbrengst is te zien op jouw teampagina onder ‘opbrengst SMS-doneren’. LET OP: het bedrag komt niet precies uit op “aantal smsjes x 3 euro“. Dit komt door de providerkosten die worden ingehouden, dit bedrag verschilt per provider.

  • Veiling

Doneren kan ook in natura! Vraag in plaats van steun in een geldbedrag eens om antiek, een sieraad of een fiets. Ook is het mogelijk om een dienst te doneren, denk aan een workshop, een behandeling of een bezoek aan een bijzondere locatie.

Via de speciale website roparun.schenkhet.nl kun je een product of dienst aanbieden als donatie voor stichting Roparun. Vermeld bij het aanmelden van je donatie bij welk team de opbrengst van het item bijgeschreven mag worden.

In 2019 staan er twee veilingweken gepland. De eerste week is van 10 t/m 17 februari 2019. De tweede week is gepland van 19 t/m 26 mei 2019. Zorg dat jouw items tijdig aangemeld zijn.

  • Loten

Ieder team is verplicht voor een minimaal bedrag van 2500 euro loten te verkopen. Dit is een vrij simpele manier om je teamopbrengst te verhogen. Het is dan ook toegestaan om meer dan het verplichte aantal loten aan te schaffen. Meer informatie over loten lees je hier.

© 2020 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden