Tijd tot de start van Roparun 2024

De Roparun vindt plaats van 18 tot en met 20 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2023 statistieken

212 Teams
49 Doelen
€2.688.044,21 Roparun 2023 opbrengsten

Roparun komende weken volop zichtbaar in heel Nederland

03-05-2023 om 14:36 uur

Met nog een aantal weken tot de start van het evenement is de Roparun de komende weken op heel veel plekken in Nederland zichtbaar en hoorbaar. Je komt ons letterlijk (bijna) overal tegen!

De campagne is dit keer volledig gericht op het werven van publiek langs de route. Sinds dit weekend zenden de regionale omroepen Rijnmond, RTV Oost, Omroep Brabant, Omroep Gelderland en Omroep West een maand lang radio- en televisiecommercials uit. Daarnaast starten we twee weken voor het evenement met een campagne op de digitale billboards op de acht drukste metrostations in Rotterdam. Op diverse zuilen in Rotterdam-Centrum worden er levensgrote Roparun-biljetten aangeplakt.

Vanaf 15 mei wapperen weer twee weken lang onze prachtige Roparun-vlaggen op de Boompjes in Rotterdam. Ook op Facebook en Instagram pakken we de komende maanden groots uit met een promotiecampagne door heel Nederland.

Vanzelfsprekend wordt de pers actief benaderd en uitgenodigd. Met de gemeente Rotterdam zijn we nog in gesprek voor aanvullende aandacht.

De regionale omroep Rijnmond zal veel aandacht schenken aan de Roparun voor en tijdens het Pinksterweekend. Zo maakt de omroep vooraf verhalen over de Roparun. Tijdens Pinksteren zendt Radio Rijnmond in samenwerking met Roparunradio de start en finish live uit. In samenwerking met Roparun TV wordt de finish ook volledig live op TV Rijnmond uitgezonden. Eén dag na de run is er de gehele dag een herhaling te zien van de finish. Roparunradio en Roparun TV zijn het gehele weekend in de app en op de website van Rijnmond te volgen.

Uiteraard hebben we ook op onze eigen kanalen genoeg aandacht voor de goede doelen, teams, vrijwilligers en Roparun-noviteiten.

© 2023 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden