Tijd tot de start van Roparun 2023

De Roparun vindt plaats van 27 tot en met 29 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2022 statistieken

166 Teams
24 Doelen
€3.402.466,53 Roparun 2022 opbrengsten

Wat je aandacht geeft groeit: boom in Bertry als symbool voor Franse band

17-10-2022 om 13:55 uur

Dat de Roparun sinds het ontstaan warme banden in Frankrijk heeft, was afgelopen week aanleiding om die vriendschap symbolisch te bezegelen. Op initiatief van de gemeente Bertry en team Les chtis Coureurs werd een Roparun-boom geplant. Dit gebeurde op een bijzondere locatie: vlakbij het traditionele steunpunt in de Franse plaats.

Een aantal Roparun-vrijwilligers, deelnemers, bestuursvoorzitter Michael Arbman en de nieuwe directeur Lesly Wolters reisden af naar Frankrijk om samen met de Franse Roparun-vrienden de boom te planten.

“Het was geweldig om hier bij te zijn. Zoveel betrokkenheid uit de gemeenschap en vanuit de Roparun. De Roparun heeft ten behoeve van de palliatieve zorg voor mensen met kanker ook twee doelen gesteund de afgelopen maand in dit gebied”, aldus directeur Lesly Wolters. “En dat gebeurt veelal dankzij initiatiefnemer Alban Caffiaux.”

rr1

© 2022 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden