0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2022 statistieken

224 Teams
60 Doelen
€2.156.792,54 Roparun 2022 opbrengsten

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

05-06-2022 om 15:06 uur

Tijdens de Roparun zijn we met zijn allen een weekend non stop bezig. Op de startlocatie wordt ervoor gezorgd dat het niemand aan iets ontbreekt. Op de route zijn motorteams, medische teams, communicatieteams en alle andere vrijwilligers actief. Een groot gedeelte van wat er plaatsvindt, kun je zien en ervaren. Maar dat is nog lang niet alles!  Achter de schermen, en dus voor de meeste onzichtbaar, wordt ook enorm veel werk verzet.

Tijdens de Roparun wordt er bijvoorbeeld live-tv gemaakt, zodat de mensen thuis kunnen meekijken met het evenement. Het media team van Roparun staat dag en nacht klaar om alle hoeken van de route te laten zien. Al deze beelden komen samen bij onze regie, die hun hoofdkwartier hebben opgezet in Apeldoorn. Vanuit een kleine studio met misschien wel 75 schermen zit regisseur Richard alles  in de gaten te houden en de perfecte beelden te selecteren voor de uitzending. Het echte Roparun epicenter vanuit waar de volledige liveuitzending verzorgd wordt.

Ook de Roparun live volgen? Kijk dan met ons mee via onze speciale live pagina!

© 2022 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden