0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2022 statistieken

224 Teams
60 Doelen
€2.156.792,54 Roparun 2022 opbrengsten

BURGEMEESTER AHMED MARCOUCH HAALT TEAMS BINNEN IN ARNHEM

05-06-2022 om 00:04 uur

Als we in Arnhem komen begint het langzaam aan wat donkerder te worden. Bij de Eusebiuskerk heeft Team 118, Team Hollander, zich voorgenomen Arnhem van zijn beste kant te laten zien!

In samenwerking met Grand Café Dudok, de lokale Runnersworld en de Arnhem Running Tribe hebben ze een mooie doorkomst en een warm welkom voor de teams neergezet. Feestelijk geopend met de burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch en de wethouder van sport, Jan van Dellen.

Geïnspireerd door een eerdere editie, waar de fietsers in Ede teams kwamen binnen halen, hebben ze de lokale hardloopgemeenschap actief gekregen. Ze hebben een parcours uitgezet waar de lokale hardlopers tot 00:30 rondjes zullen lopen en tegelijkertijd de doorkomende teams begeleiden op de route.

Als de teams langs de doorkomst komen krijgen ze een tasje overhandigd van het Rijnstate Vriendenfonds. Daarin zit onder andere wat te drinken, eten en informatie over de beweeg- en beleeftuin waar het Rijnstate mee bezig is.  Aangebracht door de lokale Albert Heijn Vossenstraat en Bakkerij ‘t Stoepje.

Team 118 zelf loopt prima op schema en is zeker van plan om bij de volgende wissel even te genieten van wat ze met zijn allen hebben neergezet in Arnhem!

© 2022 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden