Tijd tot de start van Roparun 2022

De Roparun vindt plaats in het pinksterweekend, 4-6 juni 2022

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2022 statistieken

224 Teams
60 Doelen
€1.352.103,92 Roparun 2022 opbrengsten

EN DE ROPARUNNERSTEDEN 2021 ZIJN…

23-03-2022 om 13:46 uur

Op donderdag 17 maart heeft de organisatie de prijzen voor Roparunnersteden 2021 uitgereikt. Waar dit normaal tijdens de Doelenavond gebeurt, werd er nu door een afvaardiging van de organisatie naar Weert afgereisd om de winnende steden in het zonnetje te zetten.

Ook dit jaar ging er weer een vakjury de route op die samen met de deelnemende teams punten uitdeelden aan de doorkomststeden. De drie winnende doorkomststeden kregen verschillende cheques met mooie gelbedragen uitgereikt. Deze geldbedragen mogen door de doorkomstcomités besteed worden aan een goed doel dat binnen de doelstelling van Roparun valt.

EERSTE PLAATS

Het grootste feest werd de afgelopen editie gevierd in Aarle-Rixtel. Het hele dorp was uitgelopen om er op het dorpsplein een groot feest van te maken. De deelnemers werden in de late avonduren feestelijk onthaald, wat zorgde voor een extra boost!

TWEEDE PLAATS

Voor velen was de doorkomst in Tegelen een emotioneel moment. Het passeren van een memory lane, met foto’s van mensen die ons eerder zijn ontvallen en de strijd tegen de ziekte verloren.

DERDE PLAATS

Een feestelijk onthaal bij een zorgcentrum van het Zuyderland in Sittard, een van de door Roparun gesteunde doelen. Met een aantal mensen langs de kant, een mascotte die de deelnemers aanmoedigde en een DJ die verschillende verzoeknummers afspeelde was het een feestje om hier langs te komen!

Ook de komende editie zijn er weer veel doorkomstcomités die er langs de route een feestje van maken. Klik hier voor meer informatie!

© 2022 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden