Tijd tot de start van Roparun 2022

De Roparun vindt plaats in het pinksterweekend, 4-6 juni 2022

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2022 statistieken

173 Teams
27 Doelen
€42.921,53 Roparun 2022 opbrengsten

VANAF NU INSCHRIJVEN VOOR ROPARUN 2022

01-11-2021 om 13:07 uur

Roparunners kunnen zich vanaf nu aanmelden voor een nieuwe editie van de Roparun. Na de dertigste editie in oktober gevierd te hebben in Landgraaf, hopen we in het pinksterweekend van 2022 weer op een traditionele uitvoering met startlocaties in Frankrijk en Duitsland en een finish in Rotterdam. Het evenement vindt volgend jaar weer traditiegetrouw plaats tijdens Pinksteren, van zaterdag 4 juni tot en met maandag 6 juni 2022.

Vanwege het coronavirus vond de dertigste editie in een aangepaste vorm plaats. Dit betekende een kortere editie, met start en finish in Landgraaf. Daardoor was het aantal teams dat mee kon doen minder, maar werd er desondanks wel weer een bedrag van 2.030.030 euro opgehaald.

Een team bestaat uit maximaal acht lopers die ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen, oftewel meer dan anderhalve marathon. Daarnaast bestaat een team uit minimaal twee fietsers en begeleiders: chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken. Gemiddeld bestaat een team uit 25 personen.

Families, vrienden, bedrijven of organisaties kunnen een team vormen en daarmee meedoen aan de Roparun. De Roparun is een non-stop estafetteloop die al meer dan 30 jaar wordt gehouden. Teams organiseren in aanloop naar het evenement acties om geld op te halen. Met die acties is er in de afgelopen jaren al meer dan 90 miljoen euro opgehaald voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Kijk voor meer informatie over het meedoen aan de Roparun op www.roparun.nl/meedoen

Bestaand team?
Zijn jullie een bestaand team en zijn jullie er ook graag in 2022 weer bij? De teamcaptain kan het team inschrijven/de deelname bevestigen via: https://teams.roparun.nl

Nieuw team?
Enthousiast geworden en inschrijven voor de Roparun? Schrijf het team dan in via: https://teams.roparun.nl/team-registration

 

Meedoen maar geen team? Kijk ook eens op https://roparun.nl/nl/teams/teamleden-gezocht/

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden