Tijd tot de start van Roparun 2022

De Roparun vindt plaats in het pinksterweekend, 4-6 juni 2022

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2021 statistieken

175 Teams
108 Doelen
€2.030.030,00 Roparun 2021 opbrengsten

TEAM 96: “GELUKKIG GAAT ALLES VOLGENS SCHEMA”

03-10-2021 om 11:00 uur

Op een parkeerplaats net buiten Stevensweert staan enkele teams met hun basiskamp. Een van deze teams is team 96. De vrienden van CGI. Zij doen al enkele jaren meer en bestaan uit zowel collega’s als oud-collega’s.

De vrienden van CPI zoals ze zichzelf inmiddels noemen, is een team met 20 leden uit heel Nederland en bestaat uit collega’s en oud-collega’s van CGI. Daarnaast is het dit jaar zelfs zo dat er een collega vanuit Kaapstad mee doet aan de Roparun. Zij is van zichzelf al een getrainde loper en vond het wel mooi om ook met het team mee te doen. Op die manier is de run nog wel internationaler dan we zelf denken.

Op de parkeerplaats staan Reinoud en David. Voor Reinoud is het zijn tweede keer en is in 2019 al mee geweest naar Parijs. Voor David is het de eerste keer. Tot nu toe heeft hij het enorm naar zijn zin en smaakt het zeker naar meer. Alhoewel hij dan wel een beter slaapplekje gaat proberen te bemachtigen. Nu viel dat toch wat tegen. Voor het team zijn Reinoud en David enorm belangrijke krachten, omdat zij ervoor zorgen dat de lopers en de fietsers op tijd te eten en te drinken hebben. Iets waar je niet zonder kan tijdens een inspanning als de Roparun. Gelukkig gaat alles tot nu toe volgens schema, vertelt Reinoud. Ze hebben wel een lekke band gehad bij een van de fietsers, maar dat was redelijk snel verholpen. Reinoud en David hebben er nog zin in, maar kijken wel uit naar de finish. Gelukkig is deze niet ver meer.

Net zoals ieder ander team, haalt ook team 96 geld op. In de afgelopen maanden hebben zij dit gedaan door onder andere cakejes en loten verkocht. Daarnaast wordt al het andere gesponsord, dus het meeste geld kan daardoor naar het goede doel. Inmiddels staat de teller al op een paar duizend euro.

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden