Tijd tot de start van Roparun 2024

De Roparun vindt plaats van 18 tot en met 20 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2023 statistieken

212 Teams
49 Doelen
€2.688.044,21 Roparun 2023 opbrengsten

ROPARUN FINISH 2021

03-10-2021 om 16:27 uur

Na ruim 300 kilometer te hebben gelopen, zijn de eerste 80 teams gefinisht op het Megaland terrein in Landgraaf. Zowel teams als vrijwilligers, iedereen heeft een fantastische prestatie geleverd. Iets waar je enorm trots op mag zijn.

Ruim 300 kilometers hebben de teams dit weekend afgelegd door het heuvellandschap van Limburg. Een gedeelte van de teams vanaf Landgraaf met de klok mee. De andere helft tegen de klok in. In Eindhoven kwamen we teams elkaar vervolgens weer tegen. Zo aan het einde van deze Roparun kan er wel gezegd worden dat het landschap in Limburg wel te vergelijken is met dat van Frankrijk. Toch is de run van dit jaar ruim 200 kilometer en een dag korter, wat scheelt qua vermoeidheid.

Omdat de eerste 80 teams al binnen zijn, is het op het finishterrein al een gezellige drukte. De teams worden net zoals op de Coolsingel, ieder individueel binnengehaald. Zo heeft ieder team zijn eigen momentje, want geen enkel team doet dit hetzelfde. Zo heeft het ene team zijn eigen dansje ingestudeerd en heeft het andere weer een overleden teamlid wat geƫerd wordt. Inmiddels stroomt het finishterrein lekker vol en zijn er ruim 80 teams gefinisht.

© 2023 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden