Tijd tot de start van Roparun 2022

De Roparun vindt plaats in het pinksterweekend, 4-6 juni 2022

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2021 statistieken

175 Teams
108 Doelen
€2.030.030,00 Roparun 2021 opbrengsten

REGEN, REGEN EN NOG EENS REGEN

03-10-2021 om 12:20 uur

Regen, regen en nog eens regen. Het natte straatbeeld domineert in de heuvels van Limburg. De teams hebben de nacht gehad en vrijwel op de helft van de route. Op naar de finish in Landgraaf.

Na een druilerige nacht is het nu echt gaan regenen. Gelukkig is het niet koud en worden de teams op en langs de route door menig toeschouwer aangemoedigd. Op sportpark de Koel is een steunpunt ingericht waar de teams hartelijk worden onthaald door de vrolijke noten van de muziek die daar wordt gedraaid. Vervolgens leidt de route door en om het stadion heen. Voor de vrijwilligers is er de mogelijkheid om te douchen en kon er ontbeten worden.

De teams op de noordelijke route lopen als het ware tegen de klok in en komen op de plaatsen waar de teams van de zuidelijke route op zaterdag al zijn geweest en daarmee met de klok mee zijn gelopen. Net buiten Stevensweert komen de teams op de laan der bezinning. Deze lange laan met bomen is aangekleed met ballonnen en mooie quotes. Vervolgen we de route, dan komen we in Ohe en Laak. Ondanks de geringe omvang van dit dorpje, wordt er langs de route wel moeite gedaan om de teams aan te moedigen. Maar ook dat is enigszins in het water gevallen. Ondanks de regen is het voor de teams alsnog genieten van het mooie Limburgse landschap.

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden