Tijd tot de start van Roparun 2023

De Roparun vindt plaats van 27 tot en met 29 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2023 statistieken

216 Teams
49 Doelen
€1.039.642,66 Roparun 2023 opbrengsten

STAND VAN ZAKEN ROPARUN 2021

01-09-2021 om 13:27 uur

Met nog ruim een maand tot Roparun 2021 zitten alle Roparunners  druk in de voorbereidingen. We begrijpen uiteraard dat deelnemers en vrijwilligers het nieuws en de persconferenties goed in de gaten houden. Dat doen wij als organisatie natuurlijk ook.

Na uitgebreid overleg met veiligheidsregio’s, gemeentes, specialisten en onze interne portefeuillehouders is besloten dat de Roparun 2021 door kan gaan. Wel zullen er, zoals bij elk evenement in deze tijd, bepaalde regels gelden en aanpassingen gedaan moeten worden. Deze aanpassingen zijn als volgt:

Coronatoegangsbewijs – Testen voor Toegang

Roparun 2021 wordt een evenement waar je alleen met een Coronatoegangsbewijs aan deel mag nemen. Dit betekent dat iedere deelnemer, vrijwilliger of medewerker die het terrein betreedt een groen vinkje binnen de CoronaCheck-app moet hebben, in combinatie met een geldig ID bewijs.

Dit groene vinkje krijg je met een vaccinatiebewijs, een negatief testresultaat of een herstelbewijs in de CoronaCheck-app.

Slotfeest

Het slotfeest aansluitend aan de finish wordt ook aangepast. Deze aangepaste vorm duurt tot 19.00 uur.

Tijdens dit moment zal er aandacht zijn voor het eindbedrag en worden er een aantal teams in het zonnetje gezet. We hopen dat de teams en vrijwilligers er nog allemaal bij zijn om ook de laatste teams een warm onthaal te geven.

We zetten ons volledig in voor een speciale, maar vooral veilige, editie van de Roparun. Wel is het belangrijk om te onthouden dat we ook de komende weken de maatregelen van de overheid als leidend zien.

© 2023 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden