Placeholder

Tijd tot de start van Roparun 2021

De Roparun vindt plaats in het weekend van 2-3 oktober

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2021 statistieken

186 Teams
91 Doelen
€1.261.857,35 Roparun 2021 opbrengsten

LAATSTE UPDATE ROPARUN & COVID-19

17-08-2021 om 15:16 uur

Afgelopen vrijdag (13-8) was er weer een persconferentie met betrekking tot de maatregelen omtrent COVID-19. Als organisatie hebben we deze uiteraard ook met aandacht gevolgd. Deze week staat er zowel intern overleggen gepland, als met gemeenten en externe veiligheidspartners over hoe de nieuwe informatie van invloed is op de invulling van de Roparun.

Dit betekent dat wij er vooralsnog van uitgaan dat het evenement Roparun gewoon door kan gaan. Eventuele aanpassingen of maatregelen ten behoeve van de veiligheid en gezondheid van alle deelnemers en vrijwilligers zullen we zo snel mogelijk, maar uiterlijk in de eerste week van september communiceren.

Voor deelnemers zal er op zaterdagochtend 11 september een informatiebijeenkomst worden georganiseerd in de Doelen in Rotterdam. Via de nieuwsbrief worden de teams hiervoor uitgenodigd en worden de geldende veiligheidsmaatregelen voor toegang toegelicht.

Voor vrijwilligers zal er woensdagavond 15 september een digitale informatieavond plaatsvinden. Via de nieuwsbrief worden vrijwilligers uitgenodigd.

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden