Tijd tot de start van Roparun 2021

De Roparun vindt plaats in het weekend van 2-3 oktober

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2021 statistieken

186 Teams
83 Doelen
€1.009.113,97 Roparun 2021 opbrengsten

AD EN ANNETTE VAN EIJK-MOREL: ‘LA FIN’

09-06-2021 om 11:54 uur

In 1998 liep Ad voor het eerst de Roparun. Het jaar daarop besloot Annette het team te ondersteunen als begeleidster op de fiets en voor de catering. Na afloop werd zij benaderd door de wedstrijdleiding, of ze de organisatie zou willen helpen? Ondersteuning van een Française in Frankrijk zou nog wel eens nuttig kunnen zijn. In 2000 werd dit pijnlijk waar, door een vreselijk ongeluk raakten drie Roparunners zwaargewond en een overleed. “Ik heb toen de meeste tijd in ziekenhuizen doorgebracht. Hierop was ik niet voorbereid en het was erg zwaar”, aldus Annette. Haar bijdrage was voor de organisatie en alle betrokkenen van grote waarde en zo besloot Annette door te gaan als vrijwilliger voor de Roparun. Vele jaren hielp ze met de routeverkenning, bezocht Franse gemeentehuizen en vertaalde allerlei informatie voor de Franse deelnemers. Ad besloot ook de overstap te maken van het team naar de organisatie en zette zich in op het ACT. Inmiddels zijn Ad en Annette verhuisd naar het zuiden van Frankrijk, maar nog altijd betrokken bij de (Franse) teams en natuurlijk de feestelijke doorkomst in het dorpje Bertry. Na ruim 22 jaar hebben zij toch de beslissing genomen om te stoppen als vrijwilliger. Ad en Annette: Bedankt! Jullie staan dan misschien niet meer op de vrijwilligerslijst, maar Roparunner ben je voor het leven!

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden