Tijd tot de start van Roparun 2021

De Roparun vindt plaats in het weekend van 2-3 oktober

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2021 statistieken

186 Teams
54 Doelen
€820.102,73 Roparun 2021 opbrengsten

300 SHIRTS VOOR HET IJSSELLAND ZIEKENHUIS

02-04-2021 om 14:44 uur

Vandaag hebben wij driehonderd shirts aan het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel gedoneerd. Het ziekenhuis zal deze shirts gebruiken voor het personeel op de COVID-afdeling, Intensive Care en Spoedeisende hulp. Het personeel zal deze goed ademende sportshirts onder het uniform dragen. We zijn erg blij dat we ook op deze manier ons steentje maatschappelijk bij kunnen dragen!

Het nieuwe team van de COVID-afdeling is erg blij met de hulp van Roparun. “We willen de Roparun enorm bedanken voor deze hulp. Duizendmaal dank voor de shirts en de service!”, laat het team van het ziekenhuis enthousiast weten.

Overhandiging shirts

Foto: IJsselland Ziekenhuis

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden