Tijd tot de start van Roparun 2022

De Roparun vindt plaats in het pinksterweekend, 4-6 juni 2022

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2022 statistieken

217 Teams
35 Doelen
€355.733,15 Roparun 2022 opbrengsten

185 TEAMS NEMEN DEEL AAN JUBILEUMEDITIE ROPARUN

02-04-2021 om 12:00 uur

De inschrijvingen voor onze jubileumeditie zijn gesloten. Maar liefst 185 teams hebben zich aangemeld om aan deze dertigste jaargang van de Roparun mee te doen. Het aantal ligt aanzienlijk lager dan de 340 teams die zich voor de Roparun 2020 hadden ingeschreven maar gezien de onzekere tijd zijn wij erg tevreden met de opkomst.

Nieuwe directeur
Per 1 april is ook onze nieuwe interim directeur Dick van Arnhem gestart. Na het vertrek van Wiljan Vloet, is hij de man die de Roparun in oktober tot een succes gaat maken. In de tussentijd wordt er gezocht naar een directeur die zich voor de lange termijn aan de organisatie wil binden.

Van Arnhem: “Het is mooi om te zien dat ondanks de rare tijd waarin we leven, zo veel deelnemers betrokken blijven bij Roparun. En niet alleen deelnemers, maar ook onder vrijwilligers merk ik een grote motivatie om dit jaar tot een succes te maken. Het is mijn doel om er samen dan ook alles aan te doen om een veilig en succesvol evenement te organiseren in oktober”.

Digitale Roparun
Bij Pinksteren hoort natuurlijk een Roparun. Van veel teams hebben wij al een reactie ontvangen dat zij deelnemen aan de digitale variant. Deze optie biedt de deelnemers de mogelijkheid om vanaf hun eigen locatie deel te nemen. We zullen ook tijdens het pinksterweekend zorgen dat het Roparungevoel blijft leven onder de deelnemers van deze variant.

We kijken ernaar uit om er in oktober een mooie editie van te maken. Uiteraard houden we alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. De veiligheid van onze deelnemers en vrijwilligers staat uiteraard voorop!

© 2022 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden