Tijd tot de start van Roparun 2023

De Roparun vindt plaats van 27 tot en met 29 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2023 statistieken

216 Teams
49 Doelen
€1.039.642,66 Roparun 2023 opbrengsten

Wiljan Vloet verlaat Roparun

09-03-2021 om 19:35 uur

Wiljan Vloet heeft aangekondigd per 1 mei a.s. de Roparun organisatie te verruilen voor een nieuwe uitdaging.

In de afgelopen drie jaar heeft Wiljan zich als directeur van Ropament B.V. (de evenementorganisatie voor de Roparun) met tomeloze energie ingezet om van de Roparun een succes te maken. Dat mondde uit in een recordopbrengst van €6 miljoen voor de Roparun in 2019. In de aanloop naar de volgende run zag het ernaar uit dat dit record in 2020 overtroffen zou worden. Toen in het voorjaar echter Corona de kop op stak was het onvermijdelijk de run voor 2020 af te gelasten. Voor 2021 is besloten om de Roparun in beperkte vorm te houden binnen Nederland in het weekend van 2 en 3 oktober. Deze eenmalige aanpassing heeft veel gevergd van het organisatievermogen van degenen die zich met de operatie van de run bezighouden alsmede de externe stakeholders. Wiljan heeft op uitstekende wijze leiding en sturing gegeven aan dit proces.

Wiljan Vloet kwam in 2018 bij de Roparun na een ingrijpende verandering van de organisatiestructuur. De implementatie van die structuur, in samenwerking met bestuur van de Stichting Roparun en Raad van Commissarissen van Ropament B.V., was zijn verantwoordelijkheid.

Inmiddels hebben bestuur en Raad van Commissarissen besloten de nieuwe structuur te evalueren. Wiljan heeft een ander inzicht over de koers en structuur van de Roparun en heeft daarom, in goed overleg met bestuur en Raad van Commissarissen, besloten om afscheid  te nemen.

Bestuur en Raad van Commissarissen hebben begrip voor zijn besluit en bedanken Wiljan voor de enorme inzet die hij voor de Roparun getoond heeft en de resultaten die hij bereikt heeft, onder, met name in het afgelopen jaar, niet altijd even gemakkelijke omstandigheden.

Uiteraard wensen alle betrokkenen bij de Roparun Wiljan veel succes in zijn nieuwe werkomgeving.

– –
Foto: Roparun | Marco de Swart

© 2023 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden