Tijd tot de start van Roparun 2022

De Roparun vindt plaats in het pinksterweekend, 4-6 juni 2022

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2022 statistieken

173 Teams
27 Doelen
€42.921,53 Roparun 2022 opbrengsten

Inschrijvingen weer geopend!

09-02-2021 om 13:13 uur

Nu bekend is geworden dat de jubileumeditie van de Roparun verplaatst is naar het weekend van 2 en 3 oktober, hebben we besloten de inschrijvingen te heropenen. Hierdoor hebben nieuwe teams alsnog de mogelijkheid om zich in te schrijven voor deze speciale editie.

Wiljan Vloet is duidelijk en hoopt dat zoveel mogelijk teams zich toch nog inschrijven: “Deze speciale (jubileum)editie wil je niet missen. We doen er alles aan om in oktober een fysiek evenement te organiseren, waarbij de veiligheid van onze deelnemers en vrijwilligers uiteraard centraal staat. We zien bij onze gesteunde doelen dat veel van hen het lastig heeft in deze tijd. We moeten er met elkaar dus alles aan doen om zoveel mogelijk geld op te halen, zodat deze doelen niet hoeven na te denken over hun voortbestaan!”

Van bestaande teams hebben we veel positieve en enthousiaste reacties ontvangen. Hier zijn we ook enorm blij mee. Elke dag zien we weer meer keuzeformulieren binnenkomen, met vooralsnog vaak het besluit, om de deelname in oktober te bevestigen.

Over de aangepaste Roparun
We doen er alles aan om in oktober een zo mooi en veilig mogelijke run te organiseren. Een run waarbij het Roparungevoel centraal staat. Op dit moment zijn onze vrijwilligers druk bezig met het vormgeven van deze aangepaste editie. Zo is het routeteam bijvoorbeeld druk bezig met het uitzetten van de route. We hopen de teams hier zo snel mogelijk over te kunnen informeren.

Uiteraard houden we alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en houden we ons aan de voorgeschreven maatregelen. De veiligheid van onze vrijwilligers en deelnemende teams staat voorop!

 

Nieuw team? Schrijf je voor 1 april 2021 in via: https://roparun.nl/nl/teams/meedoen/

Bestaand team? Geef je keuze door via het keuzeformulier uit de laatste nieuwsbrief!

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden