Tijd tot de start van Roparun 2023

De Roparun vindt plaats van 27 tot en met 29 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2022 statistieken

213 Teams
46 Doelen
€3.402.466,53 Roparun 2022 opbrengsten

Heerlijk ontspannen in de nieuwe massageruimte van Inloophuis TOON

03-02-2021 om 15:08 uur

Kanker brengt veel angst en spanning met zich mee, daarom is het belangrijk dat er ruimte is voor rust en ontspanning. Inloophuis TOON in Waalwijk richtte hier specifiek een ruimte voor in.

Met een ondersteuning van ruim €2.300 vanuit Stichting Roparun werd een speciale massageruimte ingericht. Voor deze ruimte werd een nieuwe massagestoel en een JBL Radio aangeschaft. Gasten van het inloophuis kunnen er worden voorzien van een gezichtsmassage, voetreflexmassage of nek- en rug massages.

Ook wordt de ruimte gebruikt voor Reiki of klankschalen. Klankschalen worden vaak gebruikt bij meditatie vanwege de rustgevende klanken en trillingen die ze afgeven.

De nieuwe massageruimte is dé plek waar men terecht kan voor een luisterend oor of een goed gesprek. Een plek waar men in contact kan komen met lotgenoten om ervaringen te delen en herkenning te vinden of om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen.

Inloophuis TOON Waalwijk is er voor iedereen die geraakt is door kanker. “Wij hebben aandacht voor de psychosociale aspecten van kanker en willen zo bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. Wij helpen mensen bij het hervinden van de eigen veerkracht, zodat men grip kan houden op het leven of een nieuwe balans kan vinden. Wij werken hierbij vanuit de gedachte: Bijzondere aandacht voor mensen én kanker”, aldus Tanja Pijpers, Coördinator Inloophuis TOON.

Kijk voor meer informatie over inloophuis TOON op de website.

 

© 2023 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden