Tijd tot de start van Roparun 2021

De Roparun vindt plaats in het weekend van 2-3 oktober

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2021 statistieken

186 Teams
74 Doelen
€911.478,25 Roparun 2021 opbrengsten

Roparun 30 jaar

15-09-2020 om 16:02 uur

Dertig jaar Roparun, reden voor een feestje! Ja, ook in deze tijd. Of misschien wel, juist in deze tijd is het belangrijk om dingen te vieren. We trappen het Roparunjaar van de dertigste editie dan ook af met de bekendmaking van ons feestelijke logo. 

Het is ons bekende Roparunlogo, maar dan met een feestelijke toevoeging!  We zullen het logo voor dit jaar hanteren om zoveel mogelijk bekendheid aan ons jubileumjaar te geven. 

Er zullen wat feestelijke acties gepland worden om extra aandacht te geven aan dit dertigjarig bestaan. We kunnen al verklappen dat het er nog dit jaar een speciale editie van ons magazine ‘Ropareader’ uitkomt waarin we uitgebreid terug- én vooruitkijken. Andere activiteiten worden in de loop van de tijd bekendgemaakt. 

Waarom zo’n feestelijke aanpak terwijl de toekomst voor grote evenementen op dit moment nog onzeker is? Onze directer Wiljan Vloet licht toe: “Wij weten op dit moment nog niet wat we kunnen verwachten in 2021 aan corona-maatregelen. Toch willen we als organisatie niet stilstaan en afwachten. Naast de voorbereidingen voor de ‘vertrouwde’ Roparun, zijn we ook pro-actief bezig aan het uitwerken van alternatieven voor de daadwerkelijke Roparun en alle 30 jaar acties eromheen. Op dit moment houdt dat in dat er contacten zijn met bijvoorbeeld de gemeente Rotterdam over de finishlocatie, maar ook dat er mogelijkheden worden onderzocht voor een alternatieve startlocatie(s) in Nederland”.  

Er zijn Roparunteams die al meer dan 20 jaar meedoen, teams die dit jaar voor het eerst mee gaan doen en alles er tusseninVan vrijwilligers van het eerste uur tot mensen die zich nieuw bij de organisatie aanmelden. Maar ook doorkomsten, gemeentes, sponsoren en natuurlijk onze goede doelen die zich sinds kort of al voor langere tijd met Roparun verbonden voelen. Op naar de komende dertig jaar! 

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden