Tijd tot de start van Roparun 2021

De Roparun vindt plaats van 22 mei t/m 24 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2021 statistieken

297 Teams
42 Doelen
€498.837,53 Roparun 2021 opbrengsten

NU INSCHRIJVEN VOOR 30e EDITIE

01-08-2020 om 09:00 uur

De inschrijvingen voor Roparun 2021 zijn geopend. Bestaande en nieuwe teams kunnen inschrijven voor de dertigste editie van ons evenement.

Deze extra bijzondere dertigste editie staat gepland in het Pinksterweekend van 22 tot en met 24 mei 2021. Hoewel we nog niet met zekerheid kunnen zeggen of het evenement op de gebruikelijke manier door kan gaan in verband met coronamaatregelen, gaan we toch van start met de voorbereidingen. Voor dit jubileumjaar staan verschillende festiviteiten gepland die we in aangepaste vorm door het jaar heen bekend maken.

Op zaterdag 22 mei staan de starts gepland in Parijs en Bremen, vervolgens zal de halve Roparun starten op 23 mei in Almelo. Alle teams finishen gezamenlijk op tweede Pinksterdag, maandag 24 mei, in Rotterdam. Directeur Wiljan Vloet licht toe: “Natuurlijk werken we als organisatie ook aan alternatieve opties, mocht dit om gezondheidsmaatregelen nodig zijn. Omdat de voorbereiding veel inspanning en tijd vraagt van de organisatie én de deelnemers, wachten we niet met het openen van de inschrijving. Het gaat bij Roparun tenslotte niet alleen om deelname in het Pinksterweekend, maar vooral ook om gezamenlijk geld op te halen voor de goede doelen die Stichting Roparun steunt. Daar willen we, naast alle praktische voorbereidingen en trainingen voldoende tijd voor nemen.”

Inschrijven kan nu via roparun.nl/meedoen.

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden