Tijd tot de start van Roparun 2021

De Roparun vindt plaats van 22 mei t/m 24 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2021 in cijfers

De run op het leven

273 Teams
0 Doelen
€11.285,44 Opbrengst Roparun 2021

DSW Zorgverzekeraar nieuwe sponsor Roparun

23-06-2020 om 15:51 uur

Vandaag is Roparun een driejarig partnership aangegaan met DSW Zorgverzekeraar. De partijen met beiden een Schiedams (hoofd)kantoor zien uit naar de samenwerking.

Roparun is sinds 1992 uitgegroeid naar een evenement met ruim 8.500 deelnemers. Ondanks dat de estafetteloop vanuit Frankrijk en Duitsland dit jaar niet door kon gaan, staat de organisatie niet stil. Wiljan Vloet, directeur Roparun licht toe: “We zijn op zoek naar bijzondere partijen om een langdurige samenwerking aan te gaan. Ik kan met trots zeggen dat we dit in DSW hebben gevonden. DSW is een landelijke verzekeraar met wortels in onze regio, maar bovenal is het een betrokken organisatie die ons evenement én goede doelen een warm hart toedraagt”.

DSW staat bekend als verzekeraar die weinig geld besteedt aan reclame, maar tekent bij Roparun toch een sponsorcontract voor een periode van drie jaar. Adjunct-directeur Jako Papac van DSW: “Wij hebben maar een bescheiden marketingbudget, omdat wij altijd beseffen dat dit premiegeld is van onze verzekerden. Als je dat dus uitgeeft aan sponsoring proberen we daar altijd een win-win situatie van te maken. Iets wat goed is voor ons, maar ook goed is voor de zorg. De Roparun is daar een evident voorbeeld van.”

Meer over DSW Zorgverzekeraar

DSW is een onafhankelijke, eigenzinnige zorgverzekeraar uit Schiedam. DSW is de zorgverzekeraar van ruim 600.000 mensen. Dat maakt DSW de grootste van de kleine zorgverzekeraars. Klein genoeg om nog persoonlijk te zijn, maar groot genoeg om impact te hebben. Een week na Prinsjesdag, op de vierde dinsdag van september, staat DSW één dag volop in de schijnwerpers. Dan maakt DSW traditiegetrouw als eerste de zorgpremie voor het nieuwe jaar bekend.

 

Foto: Wiljan Vloet (l) en Jako Papac (r)
Fotograaf: Leander Varekamp

© 2020 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden