Tijd tot de start van Roparun 2021

De Roparun vindt plaats van 22 mei t/m 24 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2021 in cijfers

De run op het leven

278 Teams
0 Doelen
€11.465,44 Opbrengst Roparun 2021

Roparun overhandigt sportshirts aan Stichting MIND

25-05-2020 om 17:30 uur

Voor mensen die te maken hebben met psychische klachten is deze tijd zwaar. Behandelingen gaan niet door of contact is alleen online en veel mensen zijn angstiger, somberder of slapen slechter. De medewerkers en vrijwilligers van Stichting MIND zetten zich in deze tijd extra in om deze mensen informatie en (anonieme) hulp te bieden via www.mindkorrelatie.nl.

Roparun kwam in contact met MIND en heeft alle medewerkers en vrijwilligers een sportshirt aangeboden. Juist ook voor de hulpverleners van MIND is het belangrijk om in hun beperkte vrije tijd in beweging te zijn om dit werk te kunnen doen.

Foto: Wiljan Vloet (directeur Roparun) overhandigt 100 shirts aan Sander Slootmaker (relatiemanager MIND)

© 2020 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden