Tijd tot de start van Roparun 2023

De Roparun vindt plaats van 27 tot en met 29 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2023 statistieken

216 Teams
49 Doelen
€1.039.642,66 Roparun 2023 opbrengsten

Auto Hoogenboom sponsort nieuwe Roparun-bus

02-03-2020 om 16:10 uur

Onze organisatie gebruikt het hele jaar door een busje om de Roparun en de evenementen daaromheen, zoals de team- en vrijwilligersbijeenkomsten, mogelijk te maken. Na jarenlange trouwe dienst was het busje meer dan aan vervanging toe.

Afgelopen week kon een nieuwe Volkswagen Bedrijfwagen Crafter opgehaald worden bij Auto Hoogenboom Vlaardingen. Daar werd Auto Hoogenboom door Roparundirecteur Wiljan Vloet officieel welkom geheten als mobiliteitspartner van Roparun. Auto Hoogenboom komt Roparun ruim tegemoet in de aanschaf van de nieuwe bus én de aanschaf van twee voertuigen als hoofdprijs van de jaarlijkse loterij. Vloet licht toe: “Roparun kan niet bestaan zonder partners die de organisatie financieel ondersteunen. Het is dan ook fantastisch dat dankzij Auto Hoogenboom onze vrijwilligers weer veilig en met voldoende laadruimte op pad kunnen!”.

  

© 2023 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden