0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

336 Teams
53 Doelen
€1.504.105,41 Opbrengst Roparun 2020

Roparun door bioscoopzalen Kinepolis Antwerpen

25-02-2020 om 16:10 uur

Ter info: Helaas heeft de organisatie de Roparun 2020 moeten cancellen in verband met het COVID-19 virus.

 

Dit jaar wacht de deelnemers die starten aan de Roparun in Parijs een wel heel bijzonder onthaal in Antwerpen. In de nacht van zondag 31 mei op maandag 1 juni mogen de hardlopers en fietsers dwars door het bioscoopcomplex van Kinepolis Antwerpen. Dat zijn de organisatie van Roparun en Kinepolis zojuist overeengekomen.

Wiljan Vloet, directeur van Roparun, vertelt: “Met een af te leggen afstand van ruim 500 kilometer krijgen de teams het zwaar te verduren. Juist daarom zijn bijzondere doorkomsten, zoals Kinepolis Antwerpen, van grote waarde om de Roparunners steun te geven.”. De organisatie is blij dat het team van Roparun Antwerp by Night en Kinepolis het mogelijk maken dat de route letterlijk door een filmzaal zal lopen. Elke doorkomst is een feestelijk gebeuren met muziek en entertainment. Een feestje voor de deelnemers, maar ook voor toeschouwers. Het doorkomstcomité in Antwerpen maakt dit mogelijk door onder andere een DJ die de bezoekers en deelnemers zal vermaken en in de filmzaal zal een speciale Roparunfilm worden getoond.

Alexandra Tempelaars uit Kalmthout (België), organiseert samen met een grote groep vrijwilligers de doorkomst in Antwerpen. De afgelopen editie kreeg Tempelaars het voor elkaar om de teams met veel aanmoedigingen te ontvangen in Antwerpen. Dat was zo’n succes dat zij van de organisatie van Roparun de aanmoedigingsprijs van 7.500 euro ontving. Dit bedrag mocht zij besteden aan een goed doel in haar regio dat binnen de doelstelling van Roparun valt. Het hele bedrag is geschonken aan CODA in Wuustwezel. Tempelaars: “Ik hoop dat de komende editie weer een bijzondere ervaring zal zijn voor alle deelnemers. Zij verdienen onze steun voor de topprestatie die ze leveren. U bent allen van harte uitgenodigd om hen op 1 juni te komen aanmoedigen in Metropolis (Kinepolis) Antwerpen!”.

© 2020 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden