0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

336 Teams
53 Doelen
€1.504.105,41 Opbrengst Roparun 2020

Gratis ‘Keppie’ slaapmutsje voor oncologiepatiënten Gelre Ziekenhuizen door donatie Roparun

01-11-2019 om 16:25 uur

Aan alle patiënten van de afdelingen oncologie van Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn en Zutphen die te maken hebben met haarverlies, wordt een gratis Keppie aangeboden. Het zachte mutsje zorgt dat de warmte op een natuurlijke wijze wordt vastgehouden en de gevoelige hoofdhuid beschermd wordt.

Door het verlies van lichaamswarmte en het gebrek aan bescherming van de gevoelige hoofdhuid, kunnen mensen met kanker het koud hebben, zich oncomfortabel voelen en soms ook slecht slapen. Met een Keppie wordt dit dus opgelost. Zolang de voorraad van de Keppies strekt, kunnen mannen en vrouwen van de oncologieafdelingen het mutsje aanvragen.

Roparun heeft dit jaar verschillende ziekenhuizen financieel gesteund om de Keppies aan te kunnen schaffen. Wil je weten welke dat zijn? Ze zijn te vinden op de lijst van alle doelen die we in 2019 ondersteunen. https://www.roparun.nl/nl/doelen/gesteunde-doelen/

© 2020 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden