Tijd tot de start van Roparun 2024

De Roparun vindt plaats van 18 tot en met 20 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2023 statistieken

212 Teams
49 Doelen
€2.688.044,21 Roparun 2023 opbrengsten

Inschrijvingen voor 2020 open op 1 augustus!

24-07-2019 om 09:53 uur

Op 1 augustus gaan de inschrijvingen voor de Roparun 2020 open! Bestaande teams ontvangen een mail met info, maar ook als nieuw team kan je je vanaf dat moment inschrijven.

Wanneer is de Roparun?
Roparun vindt ieder jaar plaats in het Pinksterweekend. De start is op zaterdag 30 mei 2020 in Hamburg en Parijs. De halve Roparun start op 31 mei 2020 in Almelo.Alle deelnemers finishen op maandag 1 juni 2020 op de Binnenrotte in Rotterdam.

Kan ik een nieuw team aanmelden voor Roparun 2020?
Nieuwe teams zijn van harte welkom! Een nieuw team kan zich vanaf 1 augustus 2019 inschrijven via de website. Door de spreiding van teams over de Franse en Duitse route is de verwachting dat in 2020 voldoende ruimte is om aan te melden voor een startlocatie naar keuze. Indien nodig, geldt het principe: wie het eerst komt..

Wat betaal ik aan inschrijfgeld?
Het inschrijfgeld voor Roparun 2020 wordt op 1 augustus 2019 bekend gemaakt.

Maken we weer gebruik van het Roparunteamportaal?
We zijn vorig jaar met een teamportaal begonnen om alles een centrale plek te geven. Dit jaar hebben we goede stappen gezet om dit portaal een upgrade te geven. Teams zullen meer opties krijgen m.b.t. personaliseren, teambeheer en overzichten!

Kunnen we dit jaar weer het sms doneren gebruiken?
We zullen dit jaar geen ondersteuning meer leveren voor het SMS doneren. Dit vanwege de kosten die het meebrengt voor het team, van de €3.00 blijft niet altijd evenveel over. We zullen wel met een alternatief komen voor de teams om hun donaties te verspreiden via WhatsApp en SMS. Hier volgt meer info over.

Kunnen we nog van startlocatie veranderen na inschrijving?
Om in te schrijven moet een startlocatie gekozen worden. Deze kan daarna nog tot 31 oktober aangepast worden. Hierna is het wisselen van startlocatie niet meer mogelijk.

© 2023 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden