Tijd tot de start van Roparun 2021

De Roparun vindt plaats van 22 mei t/m 24 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

336 Teams
53 Doelen
€2.031.058,77 Opbrengst Roparun 2020

‘Pluspunt’ in Rotterdam

10-06-2019 om 16:41 uur

‘Pluspunt’ is een van de vele punten in Rotterdam waar de mensen worden aangemoedigd. Zeven jaar geleden zijn ze begonnen met dit punt en ze proberen ieder jaar uit te breiden. Net als veel doorkomsten zijn ze gestart met het idee om hun eigen team (Team Ligthart) aan te moedigen, maar is het uitgegroeid tot een professioneel punt dat ieder team aanmoedigt. Verder worden de teams voorzien van water en krentenbollen.

Arnold Both, eigenaar van de plaatselijke Plus, neemt het voortouw bij de organisatie van dit punt. Zijn team bestaat uit acht winkelmedewerkers, een aantal mensen van het plaatselijke wijkteam en een aantal van zijn vaste klanten. Dit jaar heeft een hospice in de buurt een donatie van Roparun gekregen, Deze gaan ze gebruiken om het hospice in te richten.

Dit Pluspunt is een handig wisselpunt. Hierdoor zie je ook veel andere teams elkaar aanmoedigen, terwijl ze hun eigen team opwachten. Zo zien we ook Jan Teeuwen van Team ECT, die al voor de 26e keer mee gaat dit jaar. Hij vertelt: “Het is leuk om andere teams aan te moedigen”. De saamhorigheid is hier goed te merken.

© 2020 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden