0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

336 Teams
53 Doelen
€1.384.587,35 Opbrengst Roparun 2020

Drukste en laatste checkpoint van de Roparun

10-06-2019 om 16:00 uur

De Willemsbrug is dit jaar voor de tweede opeenvolgende keer het laatste checkpoint voor het feestelijke onthaal op de Binnenrotte. Het is verreweg het drukste checkpoint op weg naar het eindpunt. Want zowel de teams uit Parijs als uit Hamburg passeren dit finale tijdregistratiepunt. Omstreeks half 4 ‘s-middags is bijna de helft van alle teams gepasseerd.

Een lange sliert van teams volgt elkaar naar de Willemsbrug, waarna het echte aftellen naar het feest op de Binnenrotte begint. De mensen die zich hier verzameld hebben, trotseren in de middag een korte regenbui. Alle teams worden onder luid applaus verwelkomd. Buigingen, high-fives, dansjes, iedereen viert het op zijn eigen manier. De zon die de teams het grootste deel van de dag vergezeld heeft, heeft zich verstopt achter de wolken. Het kan de pret echter niet drukken. De Binnenrotte nadert.

© 2020 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden