Tijd tot de start van Roparun 2023

De Roparun vindt plaats van 27 tot en met 29 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2022 statistieken

166 Teams
24 Doelen
€3.402.466,53 Roparun 2022 opbrengsten

Kinderdag 2018

12-09-2018 om 08:45 uur

Zondag 9 september was het weer zover: de Roparun Kinderdag! Ten tijde van de Wereld Havendagen in Rotterdam, vertrok vanuit Schiedam het feestelijke schip Smaragd 1. Aan boord waren kinderen die helaas erg ziek zijn. Een dag op een echte feestboot zorgde ervoor dat zij even konden vergeten dat ze ziek zijn. Ook waren de ouders en eventuele broers en zussen uitgenodigd. Een onbezorgd dagje uit met het hele gezin.

Het zonnetje straalde terwijl de gasten welkom werden geheten op de boot. Het was dan ook heerlijk toeven op het dek. Terwijl het schip richting de Rotterdamse Erasmusbrug voer, werd er uitgebreid gezwaaid naar andere voorbijkomende schepen.

In de boot was het een groot kinderfeest. Er waren oud-Hollandse spelletjes met mooie prijzen, een dansvloer met feest DJ, een goochelvoorstelling van een clown en meer. Natuurlijk kon ook de Roparunvogel niet ontbreken. Sommige kinderen waren bij aankomst nog wat verlegen, maar al snel kwam iedereen er achter dat die gekke vogel best lief is!

  

Mariëlle was aanwezig om alle kinderen te schminken, alle foto’s van de geschminkte creaties zijn te vinden op haar website: sprankelsprankel.nl/Roparun2018.

Deze dag is mogelijk gemaakt dankzij de donaties die zijn opgehaald door de deelnemers van Roparun. Daarnaast zijn er flink wat vrijwilligers bereid geweest om op deze dag te helpen, allen bedankt!

  

Wil je alle foto’s van deze dag bekijken? Dat kan op onze website fotos.roparun.nl!

 

© 2022 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden