Tijd tot de start van Roparun 2023

De Roparun vindt plaats van 27 tot en met 29 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2022 statistieken

224 Teams
60 Doelen
€3.402.466,53 Roparun 2022 opbrengsten

Hospice Lansingerland bedankt de Roparun

20-02-2018 om 15:09 uur

Maandag 29 januari jongstleden heeft Theo Quaijtaal, directeur (a.i.) van de Stichting Roparun, een bezoek gebracht aan Hospice Lansingerland. De reden hiervoor was het overhandigen van een gift t.w.v. € 25.000,- voor de noodzakelijk aanschaf van speciale matrassen voor onze 7 gastenkamers. Geertjan Ouwendijk, bestuurslid van de St. Vrienden van hospice Lansingerland heeft de stichting Roparun hiervoor benaderd om te helpen dit mogelijk te maken.

Een dergelijke aanschaf past niet binnen de normale exploitatiekosten geeft Geertjan aan. Daarom zijn en blijven wij financieel afhankelijk van giften en donaties. Wij zijn daarom erg verheugd met deze gift!

 

Naast de 7 speciale anti doorligmatrassen met heeft Stichting Roparun 4 pompen gefinancierd. Hiermee is de druk in de matrassen individueel aan te passen aan de behoeften van de terminale patiënten in het hospice.

Het comfort voor de gasten is hierdoor aanzienlijk toegenomen.

 

Na een rondleiding door Brigitte de Jong (manager en coördinator van Hospice Lansingerland) was Theo Quaijtaal erg onder de indruk. Niet alleen van het mooie werk wat wordt verricht in het hospice en het fraaie complex maar bovenal was hij aangenaam verrast door de fijne sfeer en het aantal vrijwilligers die dit allemaal mogelijk maken.

© 2022 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden