Tijd tot de start van Roparun 2021

De Roparun vindt plaats van 22 mei t/m 24 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2021 statistieken

297 Teams
42 Doelen
€490.705,91 Roparun 2021 opbrengsten

Lisanne Spaander nieuw lid Comité van Aanbeveling

17-01-2018 om 14:36 uur

Roparun heeft een nieuw lid in het Comité van Aanbeveling. Niemand minder dan Lisanne Spaander! Hieronder een reactie van Lisanne:

Wat een eer! Ik ben gevraagd om in het comité van aanbeveling te gaan van de Roparun. Ik noem het zelf ambassadeur plus.

Sinds ik twee jaar geleden mijn verhaal vertelde en mijn liedjes Vechtersbaas en Mag ik dan bij jou zong in het Luxor theater van Rotterdam voor de Roparunteams, voel ik me sterk verbonden met de Roparun. Zij zorgen dat het leven van iemand die ziek is net even wat aangenamer wordt door steun van verschillende doelen.

Wat dat bijvoorbeeld voor mij betekent, is dat ik mijn kralenketting kan maken. Iedere kraal aan de ketting staat voor een behandeling. Zo vertelt de ketting mijn verhaal van ziek zijn. De Roparun steunt de VOKK die deze kralenkettingen verzorgt. Daarnaast steunt Roparun kindergasthuis De Boeg. Weet je nog in die tijd van bestralen dat ik niet meer kon zitten? Ik kon onmogelijk 3 uur per dag in de auto naar Nijmegen en dat 30 dagen achter elkaar. Kindergasthuis De Boeg bood mij een woonplek aanbieden voor zolang ik wilde. Voor nog meer ondersteunde doelen kun je kijken op de website: www.roparun.nl/gesteunde-doelen

Momenteel word ik door veel deelnemende teams gevraagd om op te treden. Om mijn verhaal te vertellen en te zingen. Daarbij vertel ik waarom ook onderzoek voor mij ontzettend belangrijk is! Het heeft gezorgd dat ik hier nu nog sta.

Ik voel me erg verbonden met de Roparun en mijn wens was om ambassadeur te worden van deze mooie stichting. Daar is dit nu uitgekomen. Ik ben erg trots en ik ga zorgen dat ik Roparun nog meer onder de aandacht kan gaan brengen. Dat straks heel Nederland weet wat Roparun is en wat het steunt.

Liefs Lies

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden