0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

336 Teams
53 Doelen
€1.504.105,41 Opbrengst Roparun 2020

Roparun Kinderdag 2017

04-09-2017 om 11:34 uur

Gisteren hadden we weer de jaarlijks terugkerende Roparun Kinderdag! Vanuit het Sophia kinderziekenhuis en het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie kwamen verschillende jonge patiënten samen met hun broertjes, zusjes en ouders genieten van een dagje weg met de boot.

Een dag waarop ze even niet in het ziekenhuis zitten of hoeven te denken aan hun volgende behandeling, maar alleen maar bezig hoeven te zijn met dansen, eten, spelen en beslissen hoe ze geschminkt willen worden.

Dit weekend waren ook de Wereldhaven dagen in Rotterdam, dus naast alle spelletjes en entertainment op de boot, was er ook op het water van alles te zien voor de kinderen en hun families.

Aan het einde van de dag was het prachtig om te zien hoe de kinderen lachend (en soms ook geeuwend, het was een lange dag) van de boot stapte met de speeltjes en prijzen die ze konden winnen bij de verschillende spelletjes.

De foto’s van de Kinderdag zijn op onze fotosite te bekijken

De foto’s van het schminken zijn hier te bekijken.

© 2020 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden