Tijd tot de start van Roparun 2021

De Roparun vindt plaats van 22 mei t/m 24 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2021 statistieken

297 Teams
43 Doelen
€529.358,39 Roparun 2021 opbrengsten

Ondertussen op het startterrein in Parijs

02-06-2017 om 19:35 uur

Na een jaar lang wachten is het eindelijk weer zover. Het Parc Départemental de La Courneuve nabij Parijs is opnieuw het decor voor de Roparun. Het park waar normaal gesproken door de lokale bevolking naar hartenlust gewandeld kan worden, is eventjes niet voor hen bereikbaar. Een grote witte tent en de enorme letters ‘’Roparun 2017’’ geven aan dat er iets groots staat te gebeuren.

Waar het op de route naar Parijs nog dertig graden en zonnig was, is dat op de startlocatie wel anders. Naarmate Parijs dichterbij kwam, daalde het kwik en verdween de zon achter de wolken. Desondanks mag het bij de deelnemende teams en de vrijwilligers de pret niet drukken.

Nu is het natuurlijk de vraag wat er verder op het startterrein gebeurt. Want de start is immers pas later. Nou… dat is dus het volgende: een aantal vrijwilligers is nog bezig om de laatste puntjes op de i te zetten voor wat betreft het logistieke gedeelte. Andere teams met een meer specifieke taal zijn bezig om het voor hen zo comfortabel mogelijk te maken. Denk hierbij aan het videoteam en de catering.

Daarnaast is er dit jaar iets nieuws. Waar het in de voorgaande jaren zo was dat de teams pas op de zaterdag het startterrein op konden, is dat nu bij wijze van proef voor een aantal teams al op de vrijdag mogelijk. Dit betekent natuurlijk de nodige coördinatie, zodat ook zij een mooi plekje op de startlocatie kunnen bemachtigen.

 

 

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden