Tijd tot de start van Roparun 2021

De Roparun vindt plaats van 22 mei t/m 24 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2021 statistieken

297 Teams
43 Doelen
€529.358,39 Roparun 2021 opbrengsten

Eerste teams aanwezig!

02-06-2017 om 23:23 uur

Vrijdagmiddag kwamen de eerste teams al aan in Parijs op de startlocatie. Dit jaar wordt er een pilot gehouden door een aantal teams al eerder aanwezig te laten zijn. In totaal hebben twintig teams de eer een nachtje op het startterrein door te brengen.

Team LEF uit Raalte was vanmiddag om 13.00 het eerste team dat aanwezig was. Zes jaar doen ze al mee met de Roparun. Patricia: “Ik werd een aantal jaar geleden gebeld of ik zin had om van Parijs naar Rotterdam te lopen.” Kirsten valt bij: “Zo is het dus begonnen.”

Inmiddels is de groep zo groot geworden dat ze zich hebben opgesplitst in twee teams. Team 144 en 285 lopen samen richting de eindstreep op de Coolsingel. Ze hebben een vrachtwagen bij zich, die beide teams kan voorzien van alles wat op de route nodig is. Afgelopen avond stond er een barbecue gepland en zelfs de tap om een paar biertjes weg te drinken is niet vergeten.

 

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden