Tijd tot de start van Roparun 2021

De Roparun vindt plaats in het weekend van 2-3 oktober

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2021 statistieken

186 Teams
74 Doelen
€911.478,25 Roparun 2021 opbrengsten

Overhandiging cheque aan Stichting Ambulance Wens tijdens benefietconcert

04-04-2017 om 14:46 uur

Het Koninklijk theater Carré in Amsterdam was op maandag 3 april het toneel van een benefietconcert voor Stichting Ambulance Wens Nederland. Voor het concert, ter ere van het 10-jarig jubileum, waren bekende artiesten gestrikt. Onder anderen Karin Bloemen, Thomas Berge, Tineke Schouten en Willeke Alberti traden belangeloos op. De piste was gereserveerd voor terminale patiënten. De overige plaatsen werden verkocht. De opbrengst hiervan komt ten goede aan Stichting Ambulance Wens.

Tijdens deze avond overhandigde onze Roparun persvoorlichter, Arie Wezemer, een cheque van 93.000 euro aan deze stichting voor de aanschaf van een nieuwe ambulance. Deze cheque werd onder luid applaus in ontvangst genomen door Kees Veldboer, oprichter van Stichting Ambulance Wens Nederland.

“Het was een mooie, bijzondere avond”, aldus Arie Wezemer.

 Bekijk het filmpje gemaakt door het Roparun videoteam.

© 2021 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden