Tijd tot de start van Roparun 2021

De Roparun vindt plaats van 22 mei t/m 24 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

336 Teams
53 Doelen
€2.031.058,77 Opbrengst Roparun 2020

Geen eten, geen Roparun

14-05-2016 om 09:35 uur

We spreken met Cathalina Jellema die 3 jaar geleden door haar man is aangestoken met het Roparunvirus.  Zij maakt deel uit van de catering. Met een klein team van 7 personen begint hun Roparunavontuur al op de donderdag.

De chef komt aan, de bestellingen worden gecontroleerd en iemand anders haalt de bestellingen op bij de plaatselijke bakker. De mensen van de logistiek komen dan ook aan en in de avond gaan ze lekker met elkaar uit eten. Ze kunnen nog lang genoeg in de keuken staan.
Vrijdag in de ochtend komen de laatste bestellingen binnen en wordt de keuken ingericht. Zodra de keuken staat, beginnen ze aan de 30 kilo! tomaten snijden. ‘Zo dat is weer gebeurd! Dan gaan ze aan de slag voor de barbecue. Ook hiervoor verzetten zij een hoop werk. Dan snel het bedje in, want hun wekker gaat al om 05.00 uur. Het ontbijt staat op de planning.
Op zondag wordt de keuken weer afgebouwd en gaan ze de route op om de teams aan te moedigen en de sfeer te proeven. De Roparun sluiten ze gezamenlijk af op de Coolsingel waar iedereen al aan het aftellen is voor het volgende jaar.
hamburgnieuwsitem6
© 2020 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden