Tijd tot de start van Roparun 2021

De Roparun vindt plaats van 22 mei t/m 24 mei

0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

336 Teams
53 Doelen
€2.031.058,77 Opbrengst Roparun 2020

Mammoet Runs: ‘We mogen weer!’

14-05-2016 om 09:22 uur

Het parkeerterrein voor de teams staat er nog stilletjes bij, maar toch is het allereerst team al aanwezig: Team 174, Mammoet Runs. De tent is al opgezet, de vlaggen hangen uit en ook de fietsen staan al klaar.

Teamcaptain Mariska vertelt ons dat het voor hun de achtste keer is dat zij deelnemen aan Roparun. ‘De eerste drie jaar hebben we de Parijs-route gedaan en daarna alleen nog maar Hamburg. We zijn een team dat volledig bestaat uit negentien medewerkers. We hebben dit jaar zelf zelfs twee collega’s vanuit onze filiaal in Engeland. Ook hebben wij dit jaar sponsoren weten te vinden in Engeland.’

Mariska is ook initiatiefnemer van het team. Haar vader deed al jaren met de Roparun mee en zij wilde dit ook zo graag doorvoeren bij Mammoet. Toen het eindelijk zover was, was het team binnen no time gevuld. De teamspirit zit er goed in! ‘Ik heb al kriebels in mijn buik’, zegt Mariska. ‘Echt zo’n momentje van we mogen weer!’

Mammoet Hamburg

© 2020 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden