0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Roparun 2020 in cijfers

De run op het leven

336 Teams
53 Doelen
€1.504.105,41 Opbrengst Roparun 2020

Veelgestelde Vragen

Gesteunde Doelen

Het geld wat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Roparun steunt verschillende projecten, zoals bijvoorbeeld een dagje uit voor zieke kinderen of een vakantie voor mensen met kanker en hun familie. Maar het is meer dan dat, denk aan sportfaciliteiten op een oncologie-afdeling, workshops in een inloophuis, een aangename badkamer in een hospice.

Social Media

Stichting Roparun
Wil jij onze aankomende Ropareader eenmalig thuis ontvangen? Dat kan! 👍 Kijk op onze site!
Stichting Roparun
Fijne Koningsdag! 🧡
Stichting Roparun
🚴🏼 <- 1.5 M -> 🏃🏻 • Zodat we snel weer door dit soort landschappen kunnen! 💪🏼💙 • 📸: @wenstedtn
Stichting Roparun
Ziekenhuispersoneel op de intensive care units zijn de hele dag warm ingepakt met verschillende schorten en maskers om op deze manier veilig hun werk te kunnen doen. Wij hebben meer dan 1600 sportshirts kunnen afleveren bij het Franciscus Gasthuis Vlietland, zodat ze de mogelijkheid hebben...

Sponsoren

Het evenement Roparun wordt mogelijk gemaakt door diverse partners. Dankzij support in financiën of materialen kunnen de kosten van het evenement zo laag mogelijk worden gehouden. Sponsors bedankt!

Ook partner van Roparun worden?

Ambassadeurs

© 2020 Stichting Roparun | Alle rechten voorbehouden