0 dagen
0 uur
0 minuten
0 seconden

Statistiques de Roparun 2020

Chiffres du 1 mars 2020

46 Équipes
53 Causes
€0,00 Rendement de Roparun 2020

Route 2016

Beide routes van de Roparun worden jaarlijks opnieuw uitgestippeld door het Roparun routeteam. Hieronder vind je meer informatie over de route.

Route 2016 versie V4

Zoals bekend wordt de route digitaal beschikbaar gesteld. De bestanden zijn hieronder te downloaden.

Route Parijs

Google Maps url

Google Earth KMZ bestand en Garmin en TomTom navigatie bestanden, inclusief Routerol (zip bestand)

Route Hamburg

Google Maps url

Google Earth KMZ bestand en Garmin en TomTom navigatie bestanden, inclusief Routerol (zip bestand)

De begeleiders op de fiets en de chauffeurs van de begeleidende voertuigen kunnen gebruik maken van de Tomtom en Garmin bestanden en van de routerol. Ook is het mogelijk zelf kaartmateriaal af te drukken vanuit Google Maps.

Bij de Garmin en Tomtom zip bestanden zit een verwijzing naar diverse websites waar handleidingen te vinden zijn hoe de bestanden op de navigatie-apparaten geladen kunnen worden. Het Roparun-forum heeft een beschrijving opgenomen die voor veel apparatuur werkt (dit is de installatiebeschrijving van vorig jaar). Kijk voor verdere uitleg in de handleiding van je eigen navigatie apparaat.

Het is aan te bevelen om, voordat je met de verkenning van de route begint, dit eerst thuis te doen d.m.v. de Google Earth en Google Maps bestanden.

Indien de begeleidende fietser gebruik maakt van een Garmin Trackapparaat, dan dient deze ook de routerol bij zich te hebben want bepaalde instructies worden in Garmin niet weergegeven (bijvoorbeeld toiletten, cp’s en gevaarlijke punten).

Er is een aparte route gemaakt om fietsend van de Coolsingel naar de parkeerplaats Vijfsluizen en terug te gaan:

Route Coolsingel – Vijfsluizen

Wijzigingen t.o.v. de route 2016 V3

Zoals gebruikelijk zijn er aanpassingen in de route t.o.v. de vorige versie. De wijzigingen staan beschreven in het onderstaande pdf document:

2016-Roparun-Route-wijzigingen-tov-2016-V3